Sezaryen doğum sonrası ikinci kez hamilelik

Dikişler patlıyormuş bebek çabuk doğa bilirmkş sağlıksız da ola bilir çünkü şu an yeterince kan vutaminnyok vücudumda o yüzden . Keşke 1 yəl geçseydi hiç beklemiyorum ben de

Keşke korunsaydin canım

2 Beğeni

Hayırlı olsun evet Sezaryen için çok erken bir gebelik doktorunla detaylıca konuş aldırma taraftarı hiç değilim ama ikinizden biri ciddi tehlike içindeyse en doğru kararı vereceksin

2 Beğeni

Benim kuzenimin eşi bu şekilde olmuştu doktor onada kızmıştı baya ama yapacak bir şey yok artık bu saaten sonra kendine iyi baktı kontrolerine gidip geldi hiç bir şey olmadı Unutmayalım ki herkes aynı değil sizde Allaha bırakın inşallah birşey olmaz :folded_hands::smiling_face::hugs:

2 Beğeni

Yeni gördüm konuyu kuzuuumm :heart:

Hayırlı olsun mu demeliyim, ne demeliyim bilemedim :pleading_face:

Doktorunla yüz yüze herşeyi daha detaylı görüşüp karar ver bence. Kimse seni yargılamaz. Sen eşinle ne istiyorsanız ona karar verin. Senin için hangisi en iyi olacaksa o olsun :heart::blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım desteğiniz için :smiling_face_with_three_hearts: inşaAllah pazartesi randevum var

2 Beğeni

Bende sezeryanlı doğum yapanlardanım benim 6 aylık oğlum varken bende hamile kaldım :grinning_face_with_smiling_eyes:ve hiç bir zarar falan görmedim çok şükür sen hiç kötü düşünme Allahın izniyle hiçbirşey olmaz doktorlar bildiğimiz gibi işte korkutuyolar ama inan ki korkulacak hiçbirşey yok için rahat olsun keyfini çıkar :blush::heart:

2 Beğeni

Her doktorun söylediğine inanma cNm.. arkadasima hamile iken down sendromu dediler doğumda hiçbir seyi yoktu çocuğun

1 Beğeni

Güzel haberler aldın inşaAllah :palms_up_together:t2: bugündü dimi randevun :sweat_smile:

1 Beğeni

Ne yaptın canım randevun nasıl geçti :hugs:

1 Beğeni

Evet evdeyim şimdi doktor henüz hiç yerine düşmediğni söyledi,1hafta sonra yinr gidicem tekrar onun sabahı da kürtaj olucam.Doğurmaya karar verirsem çok riskloymiş yara yerlerim patlaya bilirmiş bebekte erken doğum riski,sağlığıda tehlikeli.Kendimde hem ruhen hem fiziksel olarak çöktüm.Kürtaj olmalıyım sağlıklısı bu galiba

1 Beğeni

Gittik konuştum kürtaj için önümüzdeki pazartesi kürtaj yapılacak.Bir kaç doktora da danışdım hepsi aynı şeyi dedi.Kısmet değilmiş

1 Beğeni

Sen bilirsin tabi ki ama benim ablamda ilk çocuğunu 6 aylıkken doğurmuştu ve bi kaç ay sonra 2. Ye hamile kaldı onunkide çok çok riskliydi size 1 sene demişler ona 2 sene demişlerdi ve dikişleri yukarda olduğu için bu bebekte oldu ki büyürse 5 6 aylıkken erken doğum olur ama dikişlerini de patlatabilir ve bu daha sıkıntı demişlerdi 5 6 aylık bebeğe de yaşam olasılığı çok düşük oluyor kürtaja yönlendirdiler fakat ablamda bizde istemedimk kürtajı ve 2. Çocuğunu 8 aylıkken aldı kucağına çokta sağlıklı doğdu dikişlerine de sıkıntı yapmamıştı çünkü yerleştiği yer dikişlere baskıyı azalttı bu süreçte doktor çok daha önemli tabi rahat bir gebelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi doktorlara rağmen Rabbim kendine güveneni yarı yolda bırakmıyor ama herkesin bünyesi ve vücudu bir değil tabi ki de siz psikolojik olarak da hazır olmadığınızı ve kürtajın daha iyi bir karar olduğunu düşündüğünüz için aldırmasanız bile psikolojikmen bi sıkıntılar yaşayabilirsiniz o yüzden yaşan bilir diye çok bir yorum yapamıyorum hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim sorduğun için​:heart:

1 Beğeni

Hakkında hayırlısı olsun canım çok üzgünüm :pleading_face:

1 Beğeni

Her zorlugun yaninda elbet bir kolaylik vardır bence iyi dusunun bu karari Rabbim dert verirse dermani da elbet yanindadir bir de baska doktorlara muayene olmayi deneseydin canim benim :face_holding_back_tears:

Senin için en doğru karar neyse onu verdiğine eminim tatlım, hiç üzülme :face_blowing_a_kiss:

Başka doktorlarla da görştüm canım hepsi aynl şeyi dedi eğer 1 tanesi bu durumu üstlenseydi sonlandrmazdım

Teşekkür ederim anlayışln için​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sezaryanımın Üstünden 4 ay sonra kalmıştım, gayet sağlıklı doğum yaptım şimdi 7 yaşında oğlum, kafanızı takmayın :innocent:

2 Beğeni