Hanımlar bugün doğum günüm belli oldu sezeryan dedi Dr ayın 25de geliyor paşam
Sezaryanda neye dikkat etmem lazım bilgisi olanlar yazabilir mi
Hayırlısı ile gelsin insaAllah bebeğiniz. Ilk gebeliğim sezeryandı. Aslında bakarsanız cok da dikkat etmeniz gereken biseyler yok ama yinede 40 ınız çıkana kadar yavaş hareket edersiniz ağır kaldırmayın kendinizi yormayın sizi mutsuz huzursuz eden edecek olan herseyden ve herkesten uzak durun. Çok gazlı şeyler yememeye çalışın. Kendinizi sevin, sevin ki bebeğinize daha çok faydaniz olur
Bende 19 gun önce sezeryan dogum yaptım doğum sonrası bol bol aci kahve icmeye özen göster ve saat basi 10 dakika yürü ne kadar yürürsen o kadar cabuk iyileşirsin ilk gunler çok zor ama 4 5 gunden sonra daha da iyi oluyosun cok sukur suan cok iyiyim yavas yavas yara da iyilesiyor sende insallah sağlıkla kucağına alırsın
Teşekkür ederim amin korku stres sevinç hepsi bi arada yaşıyorum sezeryan sonrası nasıl olurum sütüm gelir mi vs nasıl atlatırm bilmiyorum inş güzel bi şekilde atlatırm bu süreci
Teşekür ederim amin inş sürecimiz güzel geçer
Hayırlısı olsun… ben spinal anestezi oldum çok rahat geçti. Bol bol su tavsiye ederim . Doğumdan sonra kahve dediler ama bir bardak ancak içebildim. Bana bir etkisi olmadı . Özelde olacaksanız zaten gerekli ağrı kesiciler yapılıyor. Sıkıntı yaşayacağınızi sanmıyorum Sakin olmak , anı yaşamak en güzeli
Hemen süt gelmeyebiliyor. İlk üç gün az yada hiç olmayabilir . Sıkıntı yapmayın zaten gerek varsa mama veriyorlar.Süt arttırıcı takviyeler alabilirsiniz. Ne kadar çok emerse o kadar artacaktır.
Teşekkür ederim amin özelde olucak Dr güveniyorum kahve de su da rahat tüketiyorum özellikle suyu sadace sütüm kesilmez inş tek endişem bu bebeğime yetersiz kalmam sağlıkla gelsin paşam