Merhaba Devlet hastanesinde doğum yapacağım maddi imkanlardan dolayı. Sezaryan için gün verileceği söylendi ben bebeğimi 39.haftayı doldurmasını istiyorum gün verilmesi durumunda gitmediğim takdirde bebekte herhangi biri sıkıntı yoksa hastahane problem yaratır mı yardımcı olursanız sevinirim. 36+2
Canim bir problem olmasa gun verilmezdi zaten bazen bizim istediklerimizle bebegin durumu ayni olamiyor maalesef doktorunu dinlemeni oneririm hayirla kucagina al insallah
32 haftalık benimkide bende senin gibi düşünüyorum kaçıncı haftada gün veriliyor bilginiz varmı 36 da verildimi verilecek mi acaba
Benim doktorum bana sezeryan gününü 39 haftaya vermişti ama bebeğim 35 haftada geldi
Teşekkür ederim henüz gün verilmedi ama doktor baştan savma şekilde bebeğin herşeyi normal 38 de alırız dedi ve bana kontrole bile 1 ay sonra gelmemi söyledi normalde son ayda 2 haftada bir kontrol önerilir bende buna istinaden başka doktora 17 nisana randevu aldım. Bebeğin bir sıkıntısı yoksa 39 da doğması daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden gün verilmesi durumunda gitmemeyi düşünüyorum danışmak istedim
Allah bağışlasın inşallah
Bunu doktorunla konuşabilirsin benimki ters olduğu iöin 40 kdr bekleriz acale etme demişti ama 38 de kızım kendisi gelmek istedi doktoruna brklemek istediğini söylersen bekliceğini düşünüyorum
Anladım ama benimki ikinci Sezeryen olacak o yüzden ikinci Sezeryende 38 de alıyoruz dedikleri için danışmak istedim yani herhangi bi sebep olmaksızın mükerrer Sezeryen olacağından direkt olarak 38 de alırız demişlerdi
Bana 38 de alırız demişlerdi 37 de gün veririz ameliyathane yoğunluğuna göre diye
1 ay önce doğum yaptım devlet hastanesinde 37 haftamda gün verildi 39 haftamın dolmasını beklemiştik yani 1 2 veya 3 bebekte ve sende bir sorun yoksa devlet hastanelerinde 38 haftada sezeryana alınmıyor bildiğim kadarı ile bu arada benimde 3 cü sezeryan doğumum![]()
- cüyü kaçıncı haftada aldılar acaba benmde 3. Haftaya anesteziye gönderecekler gün için
Allah bağışlasın. Ya benim gittim devletteki doktor 38 de alırız demişti 37 de gün veririz şeklinde ilerlemişti önümüzde perşembeye randevu aldım bakalım nasıl ilerleyecek Peki sizde 39 doldurulmuşmuydu ? Yoksa 39+0 mıydı?
İsterseniz baska doktora daha gidin ama dogum zamanına siz bekliyim gitmiyim tarzında davranarak hareket ederseniz çok dogru olmaz neticede bu insanlar doktor
39 haftam dolmuştu öyle aldılar anestezi onay verirse bir sağlık sorununuz yoksa 39 haftanın dolmasını beklerler devlette bu şekilde
39+0 haftanı doldurmus oluyorsun
Evet doktorlar ama gerçekten devlet hastanesi çok ilgisiz ilk sezeryenimde özele gittim kontroller ve doğum için full ilgi kontrollü ilaç desteği gerekli tahliller vs yapıldı. Ancak 2. Gebeliğimde maddi şartlardan dolayı devlete gittiğimdendir tek tahlil bile yapılmadı ilaç verilmedi Allah uğruna bir gebelik geçiriyorum ve 36.haftam olmasına rağmen henüz nst bile yapılmadı neden diye sorduğumda herşey normal gözüküyor 38 de nst bakarız dendi
Sizin biraz şanssızlık olmus bazen devlet ilgisiz olabiliyor bazende özel para tuzagı iyisine denk gelmek önemli tabi. Gidebileceğiniz farklı bir doktor, farklı bir hastane filan yok mu bazen doktordanda kaynaklı olabiliyor
Farklı hastahane seçeneği özel var şu an maddi açıdan gidemiyoruz zaten. Farklı doktora randevu aldım ona gideceğim bakalım o nasıl olacak? Giitiiğğim doktor doktor zaten masasında oturmuyor bile asistanı bakıp duruyor neden diye sorduğumda doktorun işi çıktı diyorlar gerçekten devlet rezillik asistanlar la muhattap oluyoruz doktor u yerinde bulmak çok güç