Sezaryen dikişi

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Seray2023

Merhaba sezaryen olan arkadaşlarım sezaryen dikişinin nasıldı?

Devlette mi oldu devletteyse sezeryan dikişi estetik mi yapistirma mi

Dikiş içi tekrar hastaneye dikiş aldırmaya gidiliyor mu

1 Beğeni

Doktor gizli dikiş attım dedi. İçerde kendi kendine eridi. Özelde yaptılar @Seray2023

1 Beğeni

@Seray2023 Canim O doktorunun Koydugu Dikisden asili Yani Dövlət və ya özəl alakası yok Bazan doktor oyle dikis yapiyor ki gitmene gerek kalmıyor kendisi zaman gəldiyində dusuyor bende mesela doktorum oyle dikis koymusdu kendi düşən bilgim yok idi benim ben 20 gün flaan gecdi getdim hastaneye dikisi sökdurmeye Bana dediler senin dikisin kendiliyinden düşən dikis İstiyorsan sokelim dedi amma öz kendiliyinden düşəcək bende doktorum yurt dışında gitiyi için bilgi verməmişdi bana bende inanmayıb sokturmusdum :rofl:

1 Beğeni

Ölen bebeğinde de öyle olmustu

1 Beğeni

Allah sabır versin

1 Beğeni

Benimki de yapıştırma oldu içerdeki dikişler zaten kendiliğinden tutup iyileşiyor. En dıştaki de yapıştırma o da şuan 2 ay geçti küçük bi alan zaten sanki kilodan kat izi olmuş gibi :rofl: yani öyle devasa ve kötü bi görüntü değil bence. Bu arada devlet sayılır üni hastanesinde oldum.

2 Beğeni

Benim de lazerle kapandı ameliyat yerim. Yalnız çoook çatlağım var ya :woman_facepalming:t3: Bandajım alındığında doktoru arayıp sormuştum haricen gelmem gerekir mi diye. Gerek yok demişti. Bide makarasını yaptım hocam kesi tertemiz iyileşmiş ama yapıştırırken çatlaklara hiç dikkat etmemişsiniz zigzag var dikiş yerimde resmen demiştim :grin:

2 Beğeni

@Seray2023 yapısma dikiş oldu bende memnun kaldım.

Özelde mi oldun

1 Beğeni

Özelde mi oldun sezeryan

1 Beğeni

Yok devlet üni hastanesinde

1 Beğeni

Bende eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum bakalım onlar nasıl yapacak merak ediyorum

1 Beğeni

Peki belden uyusmali mi yoksa tamamen uyutmali mi tercih etmeliyim

2 Beğeni

Narkoz iyi gelmiyor bana salak salak konuşuyorum uyaninca

1 Beğeni

Belden uyuşmalı çünkü belden uyuşturulduğunda bebeğine geçmiyormuş. Ben görmek istemiyorum hiç bişey neden belden uyuşturuyosunuz dedim bebeğini düşünmüyor musun sen dedi. Bir de doğuma kadar her anı yaşamak ne kadar ilginç zorlu gibi olsada bebeğini görmek hissetmek çok duygusal eminim o duyguyu yaşamayı her anne ister. :heart_eyes:

2 Beğeni

Bende hissetmek istiyorum keşke normal doğum için şans olsa

1 Beğeni