Sezaryen devlette mı özelde mı olunmalı

@Cansu geçen gün arkadaşım sezaryen doğum yaparsan hastanede yap özelde yapmanı gerektirecek bir şey yok dedi sen ne düşünüyorsun . Ben normalde sezaryenle ,normali de özelde yapmayı düşünüyordum

3 Beğeni

Aslında çok güzel bir soru olmuş
Bence herkes yorumunu katsın.

Yanlış hatırlamıyorsam devlette de ücretli muayene oluyorsun.
Para her şekilde çıkacaksa özeli tercih ederdim.

Özele iyi hizmet görmek için gidiyoruz. Doğum anın hep aklinda olacak bence yeterince devletten kotü muamele gordün ben olsam özele giderdim.

Ne kadar devlette sezaryen olsan da çalışanın tek bi olumsuz yorumu aklına kazınır ömür billah unutamazsın

Şehir hastanesinde hemşireler ameliyat sonrası hastanın yürümesine bile yardımci olmuyorlarmış
Hem yetersiz hizmet veriyorlar hem de kızıyorlar
Devlette sağlık hizmeti berbat bir durumda

2 Beğeni

Haklısın her ay sigorta yatırıyorum zaten buna rağmen muamele berbat

3 Beğeni

Devletin ameliyathanelerinin temiz olduğuna karşı önyargım var maalesef. Hoş normal doğum için de o şekilde ama sezaryen olsaydım kesinlikle özeli tercih ederdim. Devlette nasıl muamele ettiklerine çok kere şahit oldum maalesef. @Cansu ’ ya katılıyorum, bir olumsuz durum sana kötü bir doğum hikâyesi bırakır :+1:

2 Beğeni

Kızım da devlette sezeryan oldum hastaneden doktordan temizlik görevlisine kadar cok memnumdum bu hamileligimde de üniversite hastanesine gidiyorum ve cok memnunum ilgilerinden aşırı kusmadan iki gün yattim bebek gibi ilgilendiler benimle baska yerlerde farkli olabilir tabi ama Ankarada Gazi üniversitesi hastanesi var oraya gidiyorum şu an ve doktor hemsire sekreter bütün calisanlar güler yüzlü burda ki sehir hastanlerinden bende memnun kalmadim hamililegimin ilk zamanlarinda denedim ama bu gittigim hastane gayet güzel dogumu da orda yapicam ben

5 Beğeni

Ben memnun değilim maalesef bildiğin 2 dk içinde bakıp yolluyorlar sen sormadan hicbisey soylemiyorlar suratlar asık

3 Beğeni

Burdaki şehir hastenelerinde bende ayni durumla karsilastim zar zor cevap veriyolar havadan havadan konusuyorlar kan ilaci kullanmam gerekirken onu bile yazmamislardi simdiki hastanem zaten kansizlik var sende neden kullanmadin dedi bana her gittigimde bütün kontrollerimi yapiyorlar aciklaya aciklaya anlatiyorlar ben sormadan sanirim üniversite hastanesi diye böyle yoksa devletten bende memnum kalmadim

2 Beğeni

Sakarya üniversitesi eğitim araştırma hastanesi benimkide ama yok yanı

2 Beğeni

Devlet hastanesinden ben de hiç memnun kalmadım burda. Özeli tercih etmiştim o yüzden. Özelde de hiç memnun kalmadım çünkü o dönemki ağrılarıma çözüm bulamamışlardı ve herşeyden para alıyorlardı. En son fakülte hastanesine geldim ben de. 2 aydır da burda kontrol ediliyorum. Bir doktorun yanlış teşhisi dışında (Rahim açıklığı konusunda) bir sıkıntı yaşamadım. Yatış bölümünde de yattığımda da güzel ilgilendiler. Tek sıkıntı ben yattığım zaman doktor her sabah değerlendirme yapıyordu ama bana açıklama yapmıyordu, stajyerlere kapıda bilgi verip gidiyordu. Ben kendim sorarak öğreniyordum. Onun dışında fakülte hastanesinden memnunum şimdilik

1 Beğeni

İlgili hemşire ebe için özele ilgili doktor için devlete

1 Beğeni

Ben 12 sene önce oğlumu özel hastenede sezeryanla doğurdum,hiç ağrım olmadı çok rahat geçti. Şimdi de 33 haftalık kız bebeğe hamileyim yine özelde sezeryanla doğum yapacağım. Ama Sultanbeyli devlet hastanesinde 1 ay önce normal doğum yapan arkadaşım çok memnun kalmış. Daha önce de 3 çocuğunu devlette doğurmuş,ama ben cesaret edemiyorum malesef.

2 Beğeni