Sezaryen ağrısı

ameliyyat geçirən hanımlar tahminen ne kadar süre sonra sezaryen ağrıları geçer ? aörılarım yüzünden bebeğimle fazla ilgulenemiyorum​:woman_facepalming:

3 Beğeni

Ben ameliyat oldugum gunun sabahı beni yurumek icin kaldirdilar.

Biraz yuruyup oturdum bi bakdım bebegimi getirdiler bakayım diye. O halde bebegime bakdım ben hastanede 3 gün Yaralı yurumek zor. rahatlikla Kalkip sut veremiyorum falan. 3 güne 4 gune geçer dedim iyilieşirim dedim aksine dahada agirlaşmaya başlamıştım. Yalniz ben degil ordaki annelerde oyle diyordu. Gunden gune dahada agriyoruz diye.

Şu an o gündür ameliyatliyim agrim hala var . Dun agrim olsa bile agri kesici vurdurmadım. Alışayım ne zamana kadar ağrı kesiciyle yaşayacağım dedim. 9 gündür ameliyatliyim ve hala agrilarim var bebegimi rahat emziremiyorum.

Belim tutuyor ameliyat yerim tutuyor. 9 gündür gecmedj bu agrilar hala agri var. Normalde 10 veya 15 gune rahatlama oluyor dediler. Bende bekliyorum 15 gunluk olduğumda inşallah agrim şimdiki gibi olmaz rahat hareket eder ve bebegimle ilgilenirim :pray:.

Sende daha 3 gundur ameliyatlisin daha yolun basindasin arkadaşım . Sadece sabr etmek gerek ve yurumeye çalış zor bile olsa. Uzanmakla yara duzelmiyicek. Ne kadar yurumeye calisirsan kendini yormadan. Oyle erken iyilese bilirsin.:cherry_blossom: @N13

2 Beğeni

O ağrıları bilirim ben 6 günde rahat yürümeye başladım. Ağrılar galiba bi 4 gün sürdü. Dikiş ağrın bitse sırt ağrısı var. Ceyranda kalma sırtını sıcak tut

2 Beğeni

evet ben de hastanede bebeğe bakıyordum eve geldim ağlıyor zar zor yerimden kalkıyorum annem bakıyor ama yinrde kötü oluyorum sinirden ağlıyorum çabuk toparlansam da rahat baksam diye

1 Beğeni

dikişim çok iyi bazen acıyor ama en çok belim ağrıyor kalkamıyorum yerimden zar zor kalkıp bebeğin yanına gidiyorum

2 Beğeni

Benimde belim agriyor diye zor kalkiyorum uzandigim yerden. İnan ameliyat yerinden daha cok bel agrisi beni rahatsiz ediyor.

Sanki belimin kemikleri cikiyormus gibi hiss ediyorum.

1 Beğeni

Ağrı kesicini içmekten çekinme. Gün geçtikçe daha iyi olacaksın :sparkling_heart:

1 Beğeni

teşekkür ederim​:two_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Nasıl oldun ağriların hafifledi mi

bazen ağrılarım geçiyi bi rahatlıyorum bazen de ağrılarım oluyo ayak üste zorlanıyorum yaram ağrıyor

2 Beğeni

Nerdeyse 1 ay olacak ameliyat olalı bel ağrısı hala geçmedi sezeryan olan çok kişiden duydum senelerce bel ağrısını çeken varmış ben şuanda en ufak bi fazla ayakta kalsam belimin ağrısından can cekisiyorum resmen

3 Beğeni

Tam olarak 3ay 8 gün geçti ameyatın üzerinden. Ameliyatın gecesinde kaldırlılar gaz çıkartmak gerektiği için. Hemşire tembih etti bolca hareket et diye, ettim. Ağrı kesicimi ilk üç gün düzenli kullandım bir de antibiyotiğim vardı onu bitirdim. Bir haftada düzelmiştim acı bakımından. Dikiş yerimin acısı kolay geçti de şu karnıma dokunduğumdaki acı halen daha devam ediyor. Bel ağrısı hiç olmadı ama bende.

3 Beğeni