Sevilmeyen bebek bakımları

Merhaba
Bebek bakiminda en çok hangisini sevmiyorsunuz?

Ben Günay’a mama yedirmekten nefret ediyorum
Her yeri batıyor

3 Beğeni

Su gecirneyen cins dene bakalim o yariycakmi

4 Beğeni

Doktor mamayı bırakabilirsiniz dedi de kurtulduk.
Yedirmesi de çok sıkıcı :laughing:

2 Beğeni

Gazını çıkartmayı hiç sevmiyordum ben :rofl: Stres oluyordum çünkü çıktı mı çıkmadı mı diye :joy::joy:

2 Beğeni

İlkinde sevmedigim birsey yoktu kizim kolay bi bebekti hic zorlugu yoktu aradan 10 sene gecti sanki unutmus gibi hissediyorum bebek bakmayi bakalim bu nasil olacak merakla bekliyorum erkek çocukları daha zor oluyor sanirim

4 Beğeni

Bence anne sakin olursa bebek de sakin oluyor. Anne panik olursa bebek bunu hissediyor bence?

Bebekle ilgili sorunlar olduğunda içimden “cansu sen hepsinin cevabıni biliyorsun doydugunu anlamak icin kaç bez gormek gerekiyordu biraz düşün diyorum”
Sakince biraz düşünunce cevaplarıni bulabiliyorum.

Kendinizi germeyin maşallah çok güzel bir kızıniz var. Güncel bebek bakım bilgilerini takip edin eksikleriniz kapanır.

Kendinizi yalnız da hissetmeyin hamilelik olsun bebek bakimı olsun her zaman bilgi ve tecrübemi altarmak için burdayım.

El birliği ile bebeklerimiz büyür gider :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Yaaa cok tesekkur ederim​:heart: birazda esimden dolayi panik oluyorum bu benim ikinci esimin ilk evliligi kizim ilk evliligimden dogal olarak esimin ilk cocugu ve ne olacak nasil yapacaz eksik biseyi var mi şunu da alalim iyi misin agrin var mi doktora gidelim mi falan sürekli tepemde bi rahat birakmiyo diyorum beni strese sokuyosun yok yine ayni ona da bisey diyemiyorum heycanli hakveriyorum birde benim yardim edecek kimsem yok o yuzden biraz daha geriliyorum

3 Beğeni

Kendine güven bak benim ilk bebeğim. Annem 1-2 gun sonra evine geri gitti. Giderken de siz sanki 9 çocuk dogurmus bakmış gibi bilgilisiniz dedi.
Kendine güven. Tek sorun uykusuzluk oluyor. Sizin bir de kizıniz var kızınızın bakımı biraz aksayabilir. Bu surec hep gecici diyerek kendinize moral vereceksiniz.
Büyüjker biraz daha geleneksel bebek bakimı biliyor. Yaninda bir de büyük olsa her yaptığına karışırdı.
Eşin ve kendin olunca daha sakin olursunuz.

İlk gece annemlerde kaldık bebek sabah karşı cok agladı. Ben gerildim. Şimdi babam bebği ağlatma neden ağlıyor sustur diyecek gerilimi oldu.
Büyükler bebeklerin ağlamasina dayanamıyor.
Bebek hemen 1 dk ağlasın, neden ağlıyor şimdi katilacak. Gazi mı var
Onlar da böyle
Hastanedeyiz bebek uyuyor. Annem uyuyan bebeği uyandırma diyor. Anne diyorum şekeri duser komaya girer diyorum cok gattar annesin diyor
Yani biz buyüklerden daha bilgiliyiz.
Sadece kendimize guvenimiz az.
Anneler kaç tane büyütmüş onlar daha bilgili saniyoruz ama onlar da bildiklerini unuttu.
@EZY

4 Beğeni

Valla dogru söylüyorsun icim rahatladi cok teskkur ederim takildigim yer olursa sizleri rahatsiz ederim artik :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Ben tırnak kesmesini gaz çıkarmasını da sevmiyorum
Geriye ne kaldı ki kız :rofl::rofl:

2 Beğeni

Ay okurken ben gerildim burada :joy: kendimizi hazırladık, böyle durumlarda eşim de ben de tepkimizi göstereceğiz öyle konuştuk​:joy: bu çocuk üşür, aç bu çocuk, biz daha önce iki tane büyüttüm, bizden iy mi bileceksiniz :joy: ay hele sarı tülbent olayı var, umarım böyle şeylerle karşılaşmayız​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Ben hala sana elektrikli törpüyü öneriyorum​:joy: tırnak kesme tedirgin ettiği için sanırım çekince oluyor, belki o törpüyle daha rahat olur eşin için de senin için de​:joy:

Gaz çıkartırken de anneler streslerini bebeğe yansıttığı için daha zor oluyormuş, o yüzden ilk zamanlarda özellikle anne kendini daha iyi hissetmeye başlayana kadar gazı babaların çıkarmasını tavsiye ediyorlar.

O yüzden yaşasın gaz çıkarıcı babalarımız​:heart_eyes::joy::joy:

3 Beğeni

Yaaa bunlar çoookl tatlı oluyor bide meyve şekillileri filan oluyorr çoookk güzellerrr @Hava

3 Beğeni

Aynen ben de alicam bi kac cesit

1 Beğeni

Doğduğu gün tırnakları uzundu yüzünü çizdi. eve gelince babasi tirnaklarıni kesti.
Pek güzel kesti.
1 haftada bu kadar uzadı

Doktor eldiven takın yuzünu çizmesin hem de ısı kaybı olmaz dedi.
İcimden bizim babamız var dedim :rofl::rofl:

6 Beğeni

Masallah kuzuma

1 Beğeni

Ah o minicik eller, içim gitti​:heart_eyes::heart: tırnak kesme sanırım alışana kadar annelerin korkulu rüyası :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Banyo yaptirdiktan sonra kes bisey olmaz allah
Izin verirse yumusacik oluyo

2 Beğeni

Yaaa ben korkarım keserken ya derinden kesersem diye

2 Beğeni