Sevgiliye doyamamak

Herkes mi eşi uyurken onu seyretmeye doyamıyor?

Yeni mi evlendiniz

1 Beğeni

Hiç öyle bir evrem olmadı :slight_smile: Çok da severek evlendim ama o kadar da değil yani :slight_smile: Şimdi zaten iki çocuk bi tane de karnımda yorgunluktan kendime yetişemiyorum :smiley:

2.5 yıl oluyor

1 Beğeni

Kolaylıklar dilerim. Haklısınız zaman bulmak zor olmalı.

Evet haklısınız. Benim eşim de benim gibi aslında. Eşit sevdiğimizi düşünüyorum​:joy:.

Ahahhahaha bu soruda çok güzel cevap barınıyo :joy::joy:

Allah bozmasın. Çocuğunuz var rmı?

Yok hayır

Benimde 3. Yılım cnm maşallah Allah aranizdaki sevgiyi arttirsin​:smiling_face_with_three_hearts: bende eşimi seviyorum ama öyle uykusunda izlemek ilk aylarda oluyordu :grin:

Genelde ilk aylarda oluyor yani hep öyle görmüşüm başka çiftlerde de bizdede :joy:

1 Beğeni

Ben devam ediyorum :sweat_smile:

Bazen bende senin gibiyim malum gebelikten dolayı Eşim gibi hemen uyuyamıyorum bazen izliyorum onu şükrediyorum Allah Bozmasın. Bu arada ilk Gebelik haftalarımda ona baktıkça boğasım geliyordu, hormonsaldı sanırım.:grin::grin::grin:

1 Beğeni

Bende 3 senelik evliyim hâlâ ondan önce uyanınca aşkla izliyorum tabii ama ilk zamanlar gibi değil haklısınız :innocent: hele ki gebelikte öyle bakmak mümkün değil bazen yatağa bile girsin istemiyorum :joy:

Gebelikte insan kendinen bile rahatsiz oluyor valla​:woman_facepalming:t2::joy:

2 Beğeni

:sweat_smile: Allah analı babalı büyütsün eşinizle sevginizi arttırsın

Sevgilimi eşin mi kız yani insan sevdiğine huzur bulur bende bazen uyurken bakarım üstüne örter işime bakıyom :grin: aha ama onun baktıgını çaktırmadan çok görmüşüm aha ha

İnsan uyandırmaya da kıyamıyor

:frowning: hadi ya

Sevdiğimiz kişiye sevgilim deriz ya o anlamda yazdım. Ben severim ya ona bakmayı çok severim hatta