Sevgililer gününde kocaya ne alinir

Ben ne alacağımi bilmiyorum Ama eşime kalırsa biz sevgili değil karı kocayiz bnde olsun beraber ilk sevgililer günümuz ne alacagimizla ilgili fikri olanlar :heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Asya1 Aaa 14 Şubat geliyor dimiiii​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Neler alacaksınız bakalım banada fikir olsunn​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Banada diyin​:joy::joy:

1 Beğeni

Ben kocama oyuncu klavyesi aldım :rofl:

2 Beğeni

Çoçuğnuzin saç telinden bilezik yüzük fln yaptıra bilirsiniz bizde burda çok güzel yapılıyor o işlem tabii orda bilemem.Ama çok güzel gözüküyor.Ya da eşinizin ihtiyacı olan birşey de ala bilirsiniz.

1 Beğeni

Eşimin herşeye ihtiyacı var :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: hangi birini alacam kız o bana alsın hahah​:rofl::rofl::rofl::rofl:

@Nergiz13

1 Beğeni

O bana alsın çalışmıyorum nerden alcam​:joy:

1 Beğeni

Ahaha​:rofl::rofl: eşime ben altın biriktireceğmi söylemiştim böyle doğum günlerinde bayramlarda fln altın alar biriktirirdim çok severim​:rofl: yanına da çiçek alır

1 Beğeni

@Nergiz13 En güzeli mantıklı bişey bence birikim yani en azından :rofl:

2 Beğeni

Çok mantıklı vallahi​:rofl: erkeklerini kendisine yatırım aslında. Ne olacak ihtiyacı olunca çıkarıp kullanacak (ev, araba vb.) :rofl:

2 Beğeni

Eşim bu tür günleri gereksiz bulur diyor benim içimden hedye almak gelirse alırım zaten böyle bir güne gerek yok aynı şey senin içinde geçerli bir şey beklemiyor benden artık bende takmıyom bize hergün sevgililer günü :wink::smiling_face::nazar_amulet:

1 Beğeni

Allah seni​:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Yok ya benim diyilmi vermiycemm​:rofl::rofl:

Bende çalışmıyorum o para gonderecek onun parasıyla ona hediye alırım​:joy:ve bebeğin saç telinden faln daha var dogurmama çok var ya yoksa çok güzel fikir

1 Beğeni

Vermez kız :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Hiçbirşey zaten onun parasıyla ona hediye almakta mantıksız :rofl:(zaten öyle günleri kutlamıyoruz)

Valşa ben onun parası ile almadım daha hiç :rofl: o yüzden içim rahat. Sevgililer gününde ben de ilk kez aldım, aslında saçma geliyor ya iki hafta öncesi aldım verdim. Bilgisayar takımlarını yenilenmiştik buna dedim bi oyuncu klavyesi yakışır hahaha

Biz hamileyiz onlar bize alsın :crazy_face::joy::joy:

3 Beğeni

@Özgül Dimiii​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Tabikiiiii :face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

1 Beğeni