Ben ne alacağımi bilmiyorum Ama eşime kalırsa biz sevgili değil karı kocayiz bnde olsun beraber ilk sevgililer günümuz ne alacagimizla ilgili fikri olanlar
@Asya1 Aaa 14 Şubat geliyor dimiiii
Neler alacaksınız bakalım banada fikir olsunn
Banada diyin
Ben kocama oyuncu klavyesi aldım
Çoçuğnuzin saç telinden bilezik yüzük fln yaptıra bilirsiniz bizde burda çok güzel yapılıyor o işlem tabii orda bilemem.Ama çok güzel gözüküyor.Ya da eşinizin ihtiyacı olan birşey de ala bilirsiniz.
Eşimin herşeye ihtiyacı var hangi birini alacam kız o bana alsın hahah
O bana alsın çalışmıyorum nerden alcam
Ahaha eşime ben altın biriktireceğmi söylemiştim böyle doğum günlerinde bayramlarda fln altın alar biriktirirdim çok severim yanına da çiçek alır
@Nergiz13 En güzeli mantıklı bişey bence birikim yani en azından
Çok mantıklı vallahi erkeklerini kendisine yatırım aslında. Ne olacak ihtiyacı olunca çıkarıp kullanacak (ev, araba vb.)
Eşim bu tür günleri gereksiz bulur diyor benim içimden hedye almak gelirse alırım zaten böyle bir güne gerek yok aynı şey senin içinde geçerli bir şey beklemiyor benden artık bende takmıyom bize hergün sevgililer günü
Allah seni
Yok ya benim diyilmi vermiycemm
Bende çalışmıyorum o para gonderecek onun parasıyla ona hediye alırımve bebeğin saç telinden faln daha var dogurmama çok var ya yoksa çok güzel fikir
Vermez kız
Hiçbirşey zaten onun parasıyla ona hediye almakta mantıksız (zaten öyle günleri kutlamıyoruz)
Valşa ben onun parası ile almadım daha hiç o yüzden içim rahat. Sevgililer gününde ben de ilk kez aldım, aslında saçma geliyor ya iki hafta öncesi aldım verdim. Bilgisayar takımlarını yenilenmiştik buna dedim bi oyuncu klavyesi yakışır hahaha
Biz hamileyiz onlar bize alsın
@Özgül Dimiii
Tabikiiiii