Servikal dikiş

Merhaba kızlar ilk doğumum 28+2’de su gelişi ile oldu ikinci bebeğime hamileyim ilk hamilelikte doğumdan sonra öğrendim Rahim ağzı yetmezliği olduğunu 2 gün önce doktorum servikal dikiş atalım su gelişi olmadığı sürece hamileliğin ilerler şuanda 13+3’teyim 30 santim ölçüyorum diye söyledi var mı aranızda bu ameliyatı olup hamilileği son haftalara kadar ilerleyen ameliyat ücreti nakit 50 bin taksitlendirme 65 bin?

İlk bebeğiniz yaşıyor mu acaba

1 Beğeni

Merhabalar benim ikinci servikal dikişle gebeliğim ve sonuna kadar gitti hamd olsun sormak istediğinizi sorabilir misiniz???

1 Beğeni

Evet yaşıyor 4 yaşında şuanda oğlum

Aslında çok utanıyorum tamam daha öncesi bir doğum yaptım ama hep üzerimde çarşaf örtülüydü ve sonrası beni korkutuyor ya enfeksiyon kaparsam ve bu işlemi çatal’damı yapıyorlar daha önce çatala hiç çıkmadım beni çok korkutuyor ve açık açık herşeyim meydanda olacak diye utanıyorum

Bu işlem ameliyat hanede oluyor siz uyuyosunuz 20 dakikalık uyanınca bitmiş oluyor korkmayın hiç

1 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

Gelişimi nasıl acaba akranlarına yetişti mi kaç kilo doğmuştu oğlunuz ben de 27+6 dayım da rahim ağzım 17 mm oğlum olacak inşallah dün ölçğldü 1 kilo çıktı ilk bi 900 küsür ölçtüler ama