Serum takılmasında sakınca var mı

35 haftalık hamileyim, grip oluyorum sanırım. Dün geceden beri gittikçe kötüleşiyorum. Sizin bilginiz var mı serum takılıyor mu son haftalarda? Kalkıp hastaneye gitmek bile o kadar zor geliyor ki boşuna da gitmek istemiyorum doğrusu :woman_facepalming:t2::sob:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canim. Duruma göre bir parol takılıyor yada boş serum. Cok kotu rahatsızlandim bunlari yapip yolladilar. Yinede git belki gideceğin hastane ilgilidir.

Çok teşekkür ederim, hapşırmaktan ve burnumun boğazlarımın kaşıntısından kıvranıyorum resmen :sob:

1 Beğeni

Ihlamur içebilirsin bol c vitamini al benim önereceğim bu. Cok geçmiş olsun tekrardan

1 Beğeni

Takıyorlar canım c vitamini parol falan katıp 1000lik sf de hızlı şekilde veriyolar ben çalıştığım için hep hasta oluyorum dükkandaki pisler yüzünden 2-3 defa aldım vu ay mecbur

3 Beğeni

Bana hic takmadilar. Enfeksiyon ciğerlerime indi. 3 kilo verdim hastaliktan parol zorla taktilar oda ateşim düşüyordu diye. :face_exhaling:

Ay saçmalamasınlar kız neden takmadılar aaaaaa

1 Beğeni

Takmadilar kadin doğum ilac vermedi. Mecbur göğüs doktoruna muayene oldum oda sırtımı dinledi ilac yazdı ama o sure mahvoldum :face_exhaling:

Ben 30 haftalık hamileyken rahatsızlanmıştım takmışlardı serum bana bi görün belki takarlar

Dün gece gittim taktılar ama hiç fark etmedi sanki, hiç yataktan çıkmıyorum. İyi olmasam da her uyuyup uyandığımda daha iyi hissediyorum çok şükür :pray:t2: Sadece herkesin bebeğin hareketlerine dikkat et demesi biraz endişelendiriyor, sanırım bebiş de biraz yorgun bitkin hissediyor çok hareketli değil :woman_shrugging:t2:

Aynı durumdayım, doktorum ateşini kontrol et yükselmesin bebeğe zararı olur dedi. Dinlen, bol su iç dedi. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için gün gün daha kötü oluyorum, gribin peşine öksürük başladı bir de​:pensive:

Bebeğinizin hareketleri nasıl peki? Ben dürtmedikçe ve bir şey yemedikçe bebek çok nadir hareket ediyor benim. Ateş 38den fazla olmamalıymış evet ama ateşim yükselirse kadın doğuma mı yoksa dahiliyeye mi gitmeliyim onu da bilmiyorum. Şansıma da her hastalığım haftasonuna denk geliyor :woman_facepalming:t2:

Ballı limon, ballı limonlu ıhlamur gibi şeyler içmeyi dene istersen. Ben nadiren öksürmeme rağmen karnımın kasları ağrıyor sanki, ilerlemeden müdahale etmeye çalışın siz de. Allah şifa versin hepimize :pleading_face::sob:

1 Beğeni