Serklaj rahim açıklığı ameliyatı

Selam kizlar 12 haftalık hamileyim rahim açıklığı varmış yarın ameliyat olcam daha once serklaj ameliyatı olupta sağlıklı doğum yapan varmı

@Nry merhaba​:cherry_blossom:

Evet, serklaj sonrası sağlıklı doğum yapan çok fazla kadın var. Başarı oranı, yapılan haftaya ve nedene bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle yüksektir. Ameliyattan hemen sonraki günlerde mümkün olduğunca yatak istirahati yap. Kesinlikle hiçbir şey kaldırmamalısın.Genellikle dikiş alınana kadar cinsel ilişkiden kaçınmak gerekir.

Benimde olma ihtimalim var olduktan sonra nasıl olduysa nasıl geçti detay yazarmısınız gecmiş olsun şimdiden

Teşekkürler canım yazarım

Tamamen bayiktarak yaptılar 15 20 dakika sürmüş hiç kimildamadan yatıyorum sadece tuvalet icin ayağa kalkıyorum hafif adet sancısı gibi sancım var şükür bende bebeğim de iyiyiz hafif lekelenmem de var oda birkaç gün normelmis

Geçmiş olsun rabbim bebişi sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah her şey yoluna girer

Amin canım inşallah Rabbim bu acılarımızn boşa çıkarmasın :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbım şifa versin kalpten dua ediyorum peki bundan sonraki sürec nasıl olacakmış

Amin canım sağol bundan sonra hep dikkatli olucam işte doğuma kadar bir poşet bile kaldırmak yok dikişler ya doğuma yakın aliniyomus yada doğumda aliniyomus doktora kalmış biseymis öyle dedi yaticam hep anlicagin

Bende öyle duymuştum benim bir tane 19 haftalık kaybım var o yüzden bunda da cok tedirginim sürekli araştırıyorum

Benimde var canım 3 düşük hikâyem 3. Düsugumu 16 haftalık yaşadım bende demin doktorun yanına kontrolle indirdiler doktor eğer cuma günü dikmeseydik tekrar düşük yasicaktin dedi rahmin açılmıştı balon dışarı çıktı dedi bigunde düşün yani hiç ihmal etme canım böyle bişey istendiyae yaptır

Kaçıncı haftada dikildi , bir buçuk sene bekledim ben tekrar denemek icin, şimdi ona ragman hep kaygılarım doktor her zaman aynısı olcak diye bişey yok dedi ama bakıcaz dedi tekrar aynı şeyleri yaşamayalım kimse yaşamasın gerçekten çok zor

12 hatta 5 günluktu

Ben 16 haftalık bebegimi 7 ay önce düşürdüm şimdi 13+3 günlüğüm dikilmeden önce ben yoğun bir kanama yaşadım 1 hafta yatırdılar beni hastanede ve söylemediler rahim agzin açık diye başka bi hastaneye gittim orda fark ettiler ve hemen yatirip diktiler

Bende bu gün rahimde bi baskı hissediyorum diye acile gittim 11+4 üm ama hep önden gidiyor doktora göre 12+1 acılma yok bebekte iyi görünüyor ama yatmak istersen yatırayım seni dedi bende evde de yatıyorum gerek yok dedim tedavi aynı olacaksa dedim progeston verdi 200 ml lik şimdi dinleniyorum. Herhangi bir belirtin varmıydı senin