Senin ruh halin nasıl

Kalktım, eşimle Rüya sürpriz kahvaltı hazırlamışlar benim için. Güzel kahvaltıyı yiyince kendime geldim :blush::smiling_face_with_three_hearts: Teşekkür ederim arkadaşım :pray: Sen nasıl oldun, daha iyi misin ? @ezgi-y

3 Beğeni

Çok üzülüyorum senin böyle olmana yaa. Rabbim şifa versin sana da sağ salim al bebişini kucağına :pray: Hep dua ediyorum sana :heart: @afrikanın_gelini54

2 Beğeni

Ohh ne güzeeelll :heart_eyes::heart_eyes: afiyett bal olsuun :smiling_face::smiling_face: gece uyutmadi midem ama iyiyim şimdi doktordan geldik bebis de iyiymis şükür :pray:

2 Beğeni

Ben de bir hafta önce böyleydim :rofl: sabret arkadaşım :joy:

2 Beğeni

Çok şükür :pray:

2 Beğeni

Ruh halim o kadar kötü ki,anlatamam.Burada yine savaş başladı.ALLAH MEHMETCİKLERİMİZİ KORUSUN…:disappointed::palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahh :pray::pray: bi sıkıntı var mi senin bulunduğun bölgede @FidanUğur

3 Beğeni

Allah yardım etsin :pray:

1 Beğeni

Allah dayanma gücü versin

1 Beğeni

Anlık ben siz nasılsınız :roll_eyes: Heart Love GIF by xxiyaa

2 Beğeni

4 Beğeni

Bir an hayatı sen sandim iyi bari morali yerine gelmiş yerdeki de kocası mı kaynanası mi diye bakıyordum senmişsin :sweat_smile:

2 Beğeni

Hahah herşey yolunda çok şükür​:joy:

2 Beğeni

Son günlerde beenn :grimacing::neutral_face:

7 Beğeni

Karın tok altı temiz uyudu güzel kalktı ama çılgınlar gibi ağlayan bebeğimi sakinleştirmeye çalışınca benim girdiğim haller :face_with_spiral_eyes: Angry Chicken GIF by happydog

3 Beğeni

Çok tatlı cook güzel :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Öyle olur

Players Association Lol GIF by NBPA

2 Beğeni

O anki sanci harici güzeell :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

5 Beğeni

Dövüşçü olacak herhalde :dizzy_face::dizzy_face::confounded::confounded: bu aralar böyleyiz

4 Beğeni