Senin paranı ne bitiriyor

Merhaba hanımlar en çok neye para harcıyorsunuz?

1 Beğeni

Bebek bezi ve bebek ıslak mendili dışında en çok peynire para harcıyorum benim paramı peynir ve gazlı ve gazsız içecekler bitiriyor. :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Ben en cok islak mendile para harciyorum galiba cantamda illa olacak disari ciktigimda elimi silerim ikide bir pimpirikliyim o konuda disarda mecbur kalmadikca wcye girmem ama girersem de ihtiyac sonrasi temizligi islak mendille yaparim ordaki suya peceteye güvenemiyorum :grin::grin:

3 Beğeni

İç çamaşır ve tibbi spirt (alkol) sizde nasıl söylüyorlarsa bilmiyorum :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Kozmetik ürünleri, züccaciye ve kıyafet :joy:

2 Beğeni

Suffle denilen başörtüsü var ona çok harcıyorum

3 Beğeni

Bizim evde ogluma en cok harcaniyo para okula falan kiyafet abur cuburu bide simdi doguma gidecek sonra bez islak mendil falan olucak

2 Beğeni

Bebek harcamalarından ilave olarak. Gazsız ve gazlı sulara harcıyoruz birde ekmek sigara.

Benim genelde ya kıyafete ya da gereksiz ne varsa ona gidiyor. Derslerim yoğunken yemeğe çok para veriyordum dersanede hergün dışardan yiyorsum.

2 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sohbet nereye kayboldu? :grinning:

Bu devirde bunları almak artık benim gözümde lükslük oldu. En çok hangi kozmetik ürünü alıyorsun :grin:

1 Beğeni

4 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Saç ve yüz bakımı

Mutfak alısverısı kesınlıkle ozellıkle peynır

Bizim evde en çok gıda alışverişine para harcanıyor… Maalesef ekstra hiç bir şeye harcama yapamıyorum… Bir süre böyle olacak sağlık olsun…

Su benim :smile::smile:

Bizde ayakkabıya en çok para harcıyoruz kendine alıyor bende senin var benim neden yok diyorum kendime de aldirtiyorum ayda 2 ayakkabı ve eşimin marka takıntısı var.bide tuvalet kağıdı ve havlu kağıt deterjan evde 3 den aşağı stok olmayınca rahatsız ediyor beni​:pensive:

Bizde en çok arabaya gidiyor masraf sürekli bozuluyor yakıtına zam geliyor onun dışında daha bebek alışverişine baslamadık bakalım bundan sonra da bebek bezine harcama yaparız artık

Sana çok yakışıyor bitanemm

1 Beğeni

En çok yemek ve tatlıya harcıyorum :grinning: