Merhaba hanımlar hangi özel gücünüz olsun isterdiniz.
Bence anne olmak gorünmeyen özel güce sahip olmak gibi bebek şimdi ağlayacak diyorum oluyor, bir yandan yemek yapıp aynı ağda bebeği susturabiliyorum. Bebeğim uyuduğunda bir hayalet kadar sessiz oluyorum
@Nergiz13@duygugillerdenbiri aaa bunlar harika yetenekler ben de düşünce okuma geleceği görmek diye genel düşünüyordum. Maddiyatlı güç daha çok ilgimi çekti
Ay ben düşünce okumak istemezdim kafayı yerdim insanların düşüncelerimi öğrendikçe. Başkaları ne düşünür diye 30 yaşına kadar insanları memnun etmeye çalışmış bir bünye için bu fazla gelir
Işınlanmak olabilirdi mesela. Yaşadığımız yer küçük akşam dışarı çıkalım diyoruz sadece gidebileceğimiz bi gölet park var ama ışınlanabilme özelliğimiz olsa heryere gidebilirdik ne güzel. Mesela annemler TrabOm ya da istanbulda olıyorlar onların anına istediğim zaman gidip gelebilirdim.
Benim bi yeteneğim var aslinda karsimdakiyle bi selamlasmam yada iki dakika da olsa ayni ortamda olmam yetiyor nasil bi insan oldugunu anlamam icin ve asla da yanilmadim hatta resimden bile yorum yapabiliyorum esimin arkadaslari hakkinda ne dediysem çıkmıştır eşim korkulur senden der ha birde tövbe etmeden önce acayip fal bakiyordum her dedigim cikiyordu galerim bi ara arkadaslarimdan gelen fincan resimleriyle doluydu
Aaaa evet üniversite yıllarındayken bende çok fal bakardım hem kahve hem iskambil hem el falı ama sonra şuanki eşim o zamanlar erkek arkadaşımdı daha bakmamam için bana yemin ettirdi ogünden sonra daha bakmıyorum.