Senin özel gücün hangisi

Merhaba hanımlar hangi özel gücünüz olsun isterdiniz.

Bence anne olmak gorünmeyen özel güce sahip olmak gibi bebek şimdi ağlayacak diyorum oluyor, bir yandan yemek yapıp aynı ağda bebeği susturabiliyorum. Bebeğim uyuduğunda bir hayalet kadar sessiz oluyorum

5 Beğeni

şimdi baba evindeyim tek derdim süt bide uyku. Keşke sihrli güçlerim olsa buzdolabını sütle doldursam​:rofl::rofl::rofl: ben de uyurdum hepp hepp heppp

2 Beğeni

Hayvanlarla konuşabilmeyi çok isterdim, böylece hem dışardaki yavruların hem de kendi yavrumun derdini anlayabilmeyi çok isterdim.

Paralı maralı özel yetenekleri de eşim alır, maddi manevi desteklemiş oluruz evi​:rofl:

3 Beğeni

Özel gücüm anne olmak sadece diyebilirim. Çünkü annelik zaten herşeye gerektiği yerde yetişebilmek bana göre. O yüzden benim özel gücüm annelik :joy:

2 Beğeni

@Nergiz13 @duygugillerdenbiri aaa bunlar harika yetenekler ben de düşünce okuma geleceği görmek diye genel düşünüyordum. Maddiyatlı güç daha çok ilgimi çekti :melting_face:

3 Beğeni

Annelik gücü hepimizde var yeni güçler katalım sana :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kaldıramam yeni bir gücü :joy::joy::joy: Şimdilik bu yetiyor :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ay ben düşünce okumak istemezdim kafayı yerdim insanların düşüncelerimi öğrendikçe. Başkaları ne düşünür diye 30 yaşına kadar insanları memnun etmeye çalışmış bir bünye için bu fazla gelir​:joy:

3 Beğeni

Haklısın tekrar düşününce fark ettim gerçekten zararlı :rofl:

3 Beğeni

Işınlanmak olabilirdi mesela. Yaşadığımız yer küçük akşam dışarı çıkalım diyoruz sadece gidebileceğimiz bi gölet park var ama ışınlanabilme özelliğimiz olsa heryere gidebilirdik ne güzel. Mesela annemler TrabOm ya da istanbulda olıyorlar onların anına istediğim zaman gidip gelebilirdim.

3 Beğeni

Çok güzel ben de elinden tutabilir miyim :star_struck:

relocate odd squad GIF by PBS KIDS

3 Beğeni

Benim bi yeteneğim var aslinda karsimdakiyle bi selamlasmam yada iki dakika da olsa ayni ortamda olmam yetiyor nasil bi insan oldugunu anlamam icin ve asla da yanilmadim hatta resimden bile yorum yapabiliyorum esimin arkadaslari hakkinda ne dediysem çıkmıştır eşim korkulur senden der :grin: ha birde tövbe etmeden önce acayip fal bakiyordum her dedigim cikiyordu galerim bi ara arkadaslarimdan gelen fincan resimleriyle doluydu :joy::joy:

4 Beğeni

Yaaa :star_struck: uzun zamandır fal baktırmadım tòvbe etmemiş olsan sana burdan da yağardı :laughing:

3 Beğeni

Bir gün bi araya gelirsek senin icin bi ayricalik yaparim belki :smiling_face::see_no_evil:

2 Beğeni

Beni çok mutlu ettin ama tövbeyi bozmak Allah ile aranda sorun çıkarmasın. Ben sana kıyamam

3 Beğeni

Ne ince düşüncelisim sen yaaaa bosuna sevmiyorum seni :heart_eyes::heart:

3 Beğeni

Aaaa evet üniversite yıllarındayken bende çok fal bakardım hem kahve hem iskambil hem el falı ama sonra şuanki eşim o zamanlar erkek arkadaşımdı daha bakmamam için bana yemin ettirdi ogünden sonra daha bakmıyorum.

4 Beğeni

Ne çok yeminli varmış :face_with_hand_over_mouth::grin:

2 Beğeni

Bi yerden sonra mecbur kalıyorsun yemin etmeye :rofl:

3 Beğeni