Selam kızlar arkadaşımla tanışın 😊

Benim kız nazlıydı biraz hep arkasi dönül çıkıyordu 22. Haftada anca öğrenebildim :smile:

Hiii ölürdüm ben beni burda herkes çok sabırsız olduğumu biliyo artık :joy::joy::joy: ben 13+3 de öğrendim :joy:

1 Beğeni

Kızında bilmis bekletmemis seni :smile: hemencik göstereyim de rahat etsin anacım demis :joy: @Zeyy

1 Beğeni

Valla tahmin de değil direk dedi Dr ama 2 haftaya detaylıya gircem erkek derlerse valla yolarim nzjsjsnsnsn

1 Beğeni

Ayy amann olmasin yanılmaa merakla bekliycem valla bende seninle :smile:

1 Beğeni

Bak teyzesi bacak arasını gördük böyle

Bende bugün ikili tarama sonucumu almaya gittim canım 16.haftadayiz doktor bacak arasını açmasını bekledi böyle gösterdi bak annesi pipisi yok gordunmu kızın olcak dedi ikinci kızım olcak inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

14+1im bugün bana haylam net bişi dmediler %50kız mış sanki başka ihtimal var​:rage:

1 Beğeni

Meraba hoşbulduk evet erkek :slight_smile: sizde inşallah sağlıkla alın kucağınıza sizin cinsiyet nedir

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbulduk sizinde gebeliginiz hayırlı sağlıklı olsun

1 Beğeni

Merhabalarrrrr hos geldiniz gebeliginiz hayirli olsun tanistigima memnun oldum :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba @Suakdrr hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Ben doğum yaptım canım 4 aylık oldu benim oğlan :smiling_face: 10 yaşında da bi kızım var :smiling_face:

Ahahaha %50 kız çok iyiymiş :joy:

1 Beğeni

Yaaa maşallah gözün aydın :purple_heart::joy:

Hatırladıkça sinirleniyorum gülme yazcam kendimde gülüyorum :rofl: buarada arkadaşın aramıza hoşgelmiş

1 Beğeni

Eveettt kızı bıktırdım gelsene çok güzel ortam falan :joy::joy: ee ne , zaman netlesiyo bak sende gel benim gibi yap :joy:

Hellööğğğ kızçeler @Suakdrr hoşgeldin aramıza

1 Beğeni

Sen erken öğrenmek için başka doktora gitmiştin dimi ondan mı bahsediyosun bende gidip başka doktorda mı öğreneyim :slight_smile:

Git kız valla çok iyi oluyo bı de pozisyon mükemmelse üfff :joy::joy: