Selam kızlar arkadaşımla tanışın 😊

Önemli olan sonralara doğru durumu bakalım hayırlısı ile görürüz o günleri​:smiling_face_with_three_hearts:

Tahmini doğum için ne dedi doktor peki ne zaman görünüyor bide cinsiyet ne

Eylül annesi nasıl yani hamile kaldığım şey mi

Hayır doğum yapacağınız ayı soruyor arkadaş

Hmm Haziran 7 den sonra saymaya başliycaz dedi doktor

Temmuz görünüyor burada, doktorum bir şey demedi belki detaylıda sorarım. Cinsiyeti kız :slight_smile:

1 Beğeni

Hoşgeldin aramızaaa @Suakdrr :sparkling_heart::bouquet::tada::confetti_ball: sağlıcakla al bebisini kucağına insllah cinsiyet belli mi :blush:

1 Beğeni

Cok yakiscak sana kız annesi olmak :heart_eyes::smiling_face:

İnşallah inşallah​:smiling_face_with_three_hearts: @anon51243553 özellikle :people_hugging::people_hugging::people_hugging:

2 Beğeni

Ühühühühühüğğğ duygulandım :face_holding_back_tears::purple_heart:

2 Beğeni

Seninde mi kız :heart_eyes: @Zeyy

1 Beğeni

Eveeettt yani Dr net cinsiyet bu dedi 13+3 de öğrendik diye erken oldu öğrenmemiz :joy::joy: benim sabırsızlık sağ olsun :joy:

2 Beğeni

Ne guzel :heart_eyes: benim 10 yaşında bi kızım 4 aylıkda bir oglum var kız cok başkaa yaaaa :smiling_face:

2 Beğeni

Yaaaaaa bende öyle düşünüyorum inşallah görürsem nasip olursa seninki gibi bir kız bir erkek ayyy Allah’ım inşallah :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Rabbim gönlüne göre versin canım benim :heart: bende ikinci erkek olsun cok istedim şükürler olsun öylede oldu seninde olur insallah :sparkling_heart: kızın umarım sana benzer. :smiling_face: cok var mı daha. @Zeyy

1 Beğeni

Merhaba hoş geldin Allah bebişini hayırlısıyla kavuştursun inşallah

1 Beğeni

Ay 27 Ağustos taaaa çok var daha zaman geçmiyiiiiiii :joy:

1 Beğeni

Ayy bi gün önce dogarsa benim kızla aynı olacak :heart_eyes::smiling_face: gecer zaman gecer o kadar cabuk geciyorki şaşıp kalıyorsun ben gecen sene bu zaman yeni öğrenmistim hamile oldugumu mercimek kadardi daha bak simdi kocaman oldu :smiling_face: sende alınca kucagina ne cabuk dersin merak etme tadini çıkar hamişliginin. :heart_eyes: @Zeyy

Maşallah Allah bağışlasın kızın olduğunu kaçıncı haftada öğrendin bı de şey bacak arasıni mi gördünüz direk :joy:

2 Beğeni

@Suakdrr Hoşgeldin canım, gebeliğin hayırlı olsun​:hibiscus:

1 Beğeni