Bundan sonra düşünmeden konuşmaman gerektiğini öğrenirsin o zaman üşenmeden hala yazıyorsun bi de. Git kocan çeksin gebelik kaprislerini hadi. Yukarda kendi yazdıklarını iyiceeeee bir oku. Evden ilgi alamayınca buradan mı bekliyorsun ilgiyi. Hava sıcak aşkım ya uğraşamam ben senle susar mısın artık ![]()
Hâlâ ısrarla sen yaptır ben yptrmıyorum diyorsunuz en başından beri size yazmadığımı ısrarla söyledikçe hâlâ aynı tavır ve üslupla geliyorsunuz hanımefendi. Ki ben vatan savunur gibi savunmadım hiç birşeyi sade neden ve nasıl yapıldığını aktardım tecrübelerimden yola çıkarak ve soruyu sorana cevap verdim size değil lütfen buna dikkat edin öncelikle vatan gibi savunan sizsiniz cahil düşüncelerinizi.dilerim sizdede pcos insülin gibi şeyler olmaz belaltı vurmaya çalıştığınız yerden vurulmazsınız.
İlgi alamayan kendini açıkça belli ediyo konuşmalarından
Sana bir şey diyeyim mi ? İlk gönderini gördüğümde acımıştım sana yok arkadaşım bana nispet yapıyor yok çocuğum olmuyor diye zırlamıştın buralarda ama o arkadaşını da burda kötü anlattığını aslında çocuğunun olmamasının sebebinin kalbindeki niyet olduğunu şu kadının seninle alakalı olmayan konuşmasına verdiği cevapla bile gösterdin. Bence hamileliği bu kadar zor tatmış birisi olarak insanlarla bu kadar üstten üstten konuşma Kader bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Sana zar zor verilmiş bi şansı iyi değerlendir.
Öyle mi hayatım Rabbim seninde kalbine göre versin bol bol. Çok iyi niyetlisin hemencecik olmuş mu senşn çocuğun. İnşaAllah imtihanlarından güzelce geçersin canım. Rabbim en çok da senin kalbinin ekmeğini yedirsin sana. Çok merhametlisin ve aklınca insanların yaralarına da acıyormuşsun hatta onlarla tartışırken haklı çıkmak için yaralarından vurmaya çalışıyorsun heralde. Tabi sen acıdığın için ben çok kötü hissettim şuan. Gel kız samimi gördüm seni başka olaylar da anlatcam sana belki senin acımanla(!) hayatım düzelir. Tüh laaa çok mu acımıştın agaaa be. Burada bi dostum var benim sonucun nolursa olsun Allah’a aranı bozma demişti. Ben Allah’la aramı sıkı tuttum sana da tavsiye ederim. Ha gerçi sen merhametlisin ve igi niyetlisin diye her şey ayağına geliyordur
ben napayım garip kötü kalpli zavallı bi kalbe sahibim arkadaşlarımın merhametine senin merhametine kaldım. Bir şeyi isterken ağlayıp zırlamam lazım Allah’a. Hatta herkesi oturup tek tek şikayet etmem lazım. Benim de tarzım bu. Buraya da içimi dökmüştüm. 2 SENE ÖNCE. Asıl meseleee sana ne benim kalbimden çocuğumun nasıl olduğundan. 20 sene öncede eşim babasını kaybetti belki de benim yüzümden ölmüştür adamcağız. Geçen eşim gözünden rahatsızlandı belki de benim yüzümdendir demi. Doğru çok haklısın beni unutma tamam mı ben seni hiç unutmayacam çünkü. Fake hesap. Geçen gün bir de sana acıyıp hastane tavsiye mi etmiştim ben. Valla canım bak asıl şimdi tepeden konuşuyorum ben Allah’ın sevgisini merhametini kazanma taraftarıyım sen üzüldün mü inan umrumda değil. İnsanlık olarak teşekkür edilecek bi yerde bırakmamışsın gördüğüm kadarıyla. Allah’ın acıması taraftarıyım. Bu çocuğu da Allah’a tevekkül etmeyi yeniden öğrendiğimde Rabbim nasip etti. Senin merhametin değil yani. Daha fazla yazma bir şey. Valla Adana sıcağında çekilmiyorsun şimdilik konuyu kapatıyorum dilersen kışın tartışırız . Hadi by
Bence kadın doğum randevularının arasına bi psikiyatri randevusu sıkıştır hiç normal değilsin. O dünyaya getireceğin çocuğun böyle bir ebeveyni olması çok üzücü bir durum.
Var mı tavsiyen önerilere açığım
Neyse :))
Bende o paylaşımdan görüp çok üzülmüştüm fakat düşüncelerim değişti artık.Boşverin gerçekten konuşmaya değecek biri değil gibi belli ki gerçekten psikolojik sıkıntısı var çok tuhaf cevaplar veriyo alakasız şekilde belkide yaşı küçük bilemiyorum oyuzden susmayı tercih ediyorum bomboş şeyler yazıyo en iyisi sizde cevap vermeyin Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
Garipleşmiş insanlar anlayamıyorum artık ![]()
Vallahi öyle ne diyelim ki. Herkesle muhattap olunmaz bunu anladık en azından 1 kez daha![]()
Aynen öyle ![]()
Çok yüksek çıktı, 14 mmol/L yani 252 mg/dL.
Evde her gün 4 defa şekerimi ölçüyorum ve her akşam insülin vuruyorum.
Merhaba kusura bakma yeni gordum yazdıgını
Bizim burda aclık sekeri 5,3 mmol/L yani 95mg/dL altında olması gerek benimki surekli 95mg/dL ten yuksek cıkıyor