Yok 34 haftalık hamileyim hiç bir sorun olmadı. Eğer şekerim yüksek çıksaydı diyetisyen eşliğinde devam edilecekti çok şükür ne bebekte sorun oluştu ne de bende eğer şeker yüklemesi çok sıkıntılı bi durum olsaydı bugünlere kadar gelemezdi. Yeni nesil doktorların hepsi yaptırın yaptırın diyor. Bence ikilimde kalma bile yaptır bu hem senin için hemde bebek için gerekli bir durum bence. Benim de ilk bebeğim ve erkek çok tatlı yediriyor ama bi zamandan sonra o da gidiyor iştahsızlık alıyo yerini
Devlete gidiyorsan eğer ilk doktorun yanına gidiyosun şeker yüklemesi için geldim diye o zaten kan alma ünitesine yönlendiriyor kan alma yerinde kan tüplerini alırken orda veriliyor glikoz. Bide saat 12dej sonra tatlı, meyve yeme
Hayır hiç birşey çıkmadı çok şükür boş yere eziyet çektim o gün tüm gün miğdem bulandı yemek yiyemedim hep ağzımda glikoz tadı vardı
Ac olarak ilk kanini alacaklar ya ondan.sonra alip iceceksin kan.almaya gittiginde söylerler sana kac grlik alacagini da ben.sehir hastanesinde.yapirdim hastanenin.icinde bulunan.bir medikal de satiliyormus oradan.aldirdilar
Hamile annelere stres yüklemesinden başka bir şey değil. Benim doktorum önce kan tahlili ile bakalım dedi. Sağlık ocağında ebem bu konuda çok duyarlı davrandı. Saatli bir şekilde ölçüm yaptık. Dahiliye doktoruna ayrıca kan verdim, ekstra olarak kadın doğumda kan tahlili ile baktı. Bir sorun olmadığı için saçma sapan şekerli suyu içmedim. Bu konuda aşırı sinirleniyorum kan değeri ile bakmak mümkünken daha ana rahmindeki bebeğe basıyorlar şekeri yine de karar sizin
Ben şehir hastanesinde yaptırdım ama eczaneden parayla almadım kan alma yerinden verildi içtim