Kızlar şeker yüklemesi sonrası bebek hareketlerinde azalma olan varmı ?
@Dilanur merhabaHamilelik sırasında şeker yüklemesi testi yapıldıktan sonra bebek hareketlerinde azalma hissedilebilir. Bu durum, genellikle geçicidir ve bebeğin uyku döngüsü veya annenin stres seviyesi gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanır. Ancak, bebek hareketlerinde belirgin bir azalma fark edersen mutlaka doktora gitmelisin
Bence şeker yüklemesi yaptırma açlık tokluk şekerine baktır imkanın var ise şeker yüklemesi gerçekten dedikleri kadar bence igrnec bişey bende bilmedim yaptırdım sonrasında çekiyorum aşırı kg alımı bile yapıyor ve sürekli vücudun şeker istiyor
Ya bende yaptırdım bebeğimin hareketlrri azaldı önceden çok hareketli bebişti şimdi yok yaptırdım doktorum yaptır dedi ailede de var bizim şeker ama korkuttu beni bı tık kıpır kıpır olan çocuk şimdi çok nadir hareket ediyo
Yaptırmadan önce çok hareketli bı bebişti yaptırdıktan sonra hareketleri azaldı hissediyorum ama çok az o biraz korkuttuyo beni açıkçası
Şuan için normal ama bu durum bir kaç gün sonra hala aynı şekilde devam ederse o zaman kontrole git olur mu
Ben yaptırmadım bu test bana gereksiz geliyor