Slm teyzeler nasılız umarım iyiyizdir bişey aklıma takıldı biz 24 haftalık olduk buğün az önce doktorumlada konuştum verdiği cvp garip geldi bilgi alicaktim sizlerden şeker yüklemesi yapılıyoya bu haftalarda bilgi alım diye aradım bebeğe suyuna bakarız iyiyse yapmaya gerek yok dedi bu rutin yapılması gerekmiyomu bebekle suyuyla alakası ne acaba anlayamadım bilgi verirseniz sevinirim tsklr
Merhaba suyunuzun fazlalığı gebelik şekerinizin yüksek olması ile de bağlantılı bir durum ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim evde de ölçüm cihazımız olduğu için kendim ölçüm yaptım açlık ve tokluk şeklinde kontrollerde de suyum vs normal çıktığı için doktorum şeker yüklemesi yaptırnana gerek yok dedi. İmkanınız varsa sizde kendiniz ölçüp bakabilirsiniz ![]()
Çok tşkedrm Tuğba şimdi oturdu kafamda sağol cnm
Rica ederim ![]()
Bende yaptırmak istemedim ama ultrasonda bebeğim biraz iriydi suyuda fazla çıkınca doktorum yapmamı söyledi hatta başka doktorlara da gösterdi
Tşkedrm cnm
Suyla alakası ne onu cok anlamadım ama benim kilo artışım abartılı değildi bebeğin kilosuda öyle 30 haftaya kadar 6 kilo ile geldim sağlık ocağına verdiğimiz açlık kan şekeri değerimde normal çıkınca doktorum gerek görmedi eğer sınırda veya yüksek çıksaydı şeker yüklemesi yapılacaktı, doktor lar bu konuda 2 ye ayrılıyor gerekli görenler ve görmeyenler olarak benimki, gerekli durumlar da yaptıran tarafta biraz tarafsız gibi , ama şeker yüklemesi mecburi değil canım.
Tşkedrm Gözdecim sağlıkla gelsin yabrularımız inşallah
Amin tatlım inşallah ![]()
Şekeriniz mi çikti doktor şeker ölcümü yapın diyince?