Şeker yüklemesi

Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım 50 gram yüksek çıktığı için dün tekrardan yaptırdım 75 gram açlık normal ama 60 dakika tam sınırda 120 dakika yüksek çıktı doktorum endokrin bölümüne gitmemi söyledi gidecegim randevu aldım ama yine de merak ettim bu şekilde yüksek çıkan oldu mu ne gibi tedbirler aldınız ve herhangi bir zararı olur mu acaba

1 Beğeni

Geçmiş olsun 24+6 ben de yarın yaptıracağım cevapları ben de merak ettim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba cok gecmis olsun bende de seker yuksek çıktı endokrin bölümüne gittim diyet ve seker takibi yapiyorum kontrole yarin gidicem bakalim ne diycek. Korkucak bisey yok merak etme :innocent:

1 Beğeni

Benim şekerim de sinrida çıktı Dr sadece diyet yap dedi

1 Beğeni

Beni yönlendirmedi kendim gitsem olur mu acaba

1 Beğeni

Benimde gebelik sekerim cikti. Endokrin bölümune gidip takip yaptik. Diyetle devam ediyorum. Tatli cikolata yemiyorum. Meyve gunduzleri sınırlı. Makarna pilav tarzi seyler yemiyorum. Ara ara yükselwe de genel olarak duzenli gidiyor suan

1 Beğeni

Endokrin bölümü devlet hastanelerinde oluyor mu

1 Beğeni

Kendin de gidebilirsin bi diyetisyen yardimiyla bilgilenebilirsin

Kontrole gittiniz mi acaba ne dediler

Cuma gunu gidicem bir hafta daha takip dedi canim girince de bilgilendiririm sizi :innocent: