Şeker yüklemesi

Ben direkt aç gittim aç gel dediler bana da o şekilde yaptılar​:flushed:

Bende ac gittim oyle demisti, bugunde oyle bisi demedim ki once tokluk sekere bakcsz sonrada yuksek cikarsa aclik sekerine bakicaz diyo devlette hersey niye boyle ters anlamiyorum allah kimseyi oralara dusurmesin

Kim kara cahil yorumunla belli edıyorsun tatlım kendini dikkatli okusaydın yazdığımı tek seferde anlayabilirdin sana tekrar açıklayıcı bir şekilde yazayım yaptırmayın yazmadım yaptırımda yazmadım hangisi daha riskli bilemem ama aksi bir durumda yani şeker varsa annede yaptırmamak riskli olabilir dedim He bir de hani onun bunun ağzından duyma bilgiyle yok iki baklava değerin de yok Cocoa şekeriyle eş değerdin de diye sallamak yerine gerçekten onları yedirip içirseler de eğer doğruysa anneler de bu ikilemde kalmasa içleri rahat bir şekilde yapsa demek istedim anlamadıysan zorlama ama yorma kendini

1 Beğeni

Bir de sana tavsiye açta biraz kitap oku…

1 Beğeni

Hastanelerde baklava mı ikram edilsin yani

2 Beğeni

Üsluba bak hahahahah senin hayatında göremeyeceğin kalınlıkta kitaplar okuyorum ben. Karşında birçok sınavda tr derecesi yapmış bir insan var hahaha ne yapıyorsan yap ya cidden ama bilgisizlik dolu cümlelerini insanlara aşılama fjskdjjf

Ya şuna cevap verip kendinizi yormayın hdjajfjf

1 Beğeni

Kızlar bu içeceğin abartıldığını düşünüyorum bende tabi herkesin kendi fikri saygı duyuyorum bir saat önce yaptırdım ve içecekten de içtim benimki çilekliydi meyveli gazoz tadında hatta asiti onun kadar bile değil çokta şekerli gelmedi bana normalde günlük hayatta içilen gazlı içeceklerden daha iyidi bence bir zararının olacağını da hiç düşünmüyorum

1 Beğeni

Ben kan testi vererek baktırmaktan yanayım

Aynen canım bir şansını dene belki edilir… yahu çok komiksiniz ben oyle bir şey mi dedim ironi yaptım aynı şey demeyin dedim iki dilim baklavayla bu benzetme yanlış neyse …

Bir tane aklı başında bir anne​:slightly_smiling_face:

İroni değil gayet ciddi yazmışsınız. ayrıca üslubunuzu toparlayın bi önce

Sizin aklınız baya başınızda belli bu yazınızla lutfen biraz üslublu olun buraya herkes fikrini söyler ve saygı duyulması lazım tartışma yerine kırıcı olmayan cevaplar verilebilir aklı başındalıkla bir ilgisi yok bu yazıyı busekilde yazarak burdaki tüm anneleri akılsızlıkla hitap etmişsiniz çok ayıp. ! @admin

2 Beğeni

testi yaptirma taraftari degilim cunku ben karatayciyim. Ondaki bilgi birikim deneyim hickimsede yok uste kadinin bize okuyalim diye cikardiklari kitaplar harvard da literaturde ders diye okutuyolar. Bizim ulkemizde tasliyolar :rofl:o kadinda aziz sancar gibi yurt disinda olsaydi oda kesin ödül almisti bizim ulkemizde iyi seyler hep taslaniyo. Ama o icecegi ole bi anlatmisin ki özendim​:stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Küboşum insanlar fikirlerimizi onaylamayabilir ama bu şekilde de söylenmemeli bence…

1 Beğeni

Ben yaptirmadim ama testi yaptirani gordum bildigin pet bardakta recel kivamli seffaf bisi icirttirmeye calisiyolardi kadinda ogure bogure iciyodu asagida hatcikin anlattigi icecek bumu merak ettim tadini :sunglasses: