Seker yuklemesı

Abla bunlbunlar ılk kan sonucum nasıl @Serapanne

Sonuçlarin güzel canim ama enfeksiyon var biraz enfeksiyondan dolayida vucudun beyaz kan hucresi fazla uretiyor

Birazda kansizlik ama çok az yüksek degil genel olarak sonuclarin iyi

Amla kanım cok dusukmus sımdı detaylıya grıcem sonra doktor yatiş yapıcakmiş kan takacaklarmiş

8.6 5 te yatiş yapilir normalde

Seninki yatiş yapilicak durum değil ama eger ilaçlarda toparlamiyosa bilemem bazi insan vucudu ilaçla toparlayamaz damardan verirler kani

Ailede genetik akteniz anemisi falan varmi sizde

Bilmiyorum kı abla Abla sonradan kan alındı bnden bu ne :question:luyor

Bu değerin yuksek çikmasi kan pihtilaşmasins sebeb olur ve buda bir çeşit anne sağliğini tehlikeye atar bunu söylemem ne kadar doğru şuan bilmiyorum ama beyine ve kalbe pihti atabilir 200 ile 400 arasinda seyredilmesi gereken bi deger bu

Ama bu değeri yukselten onemli sebelerde enfeksiyon durumu sigara kullanimi gebelik veya bobrek rahatsizligidir

Bir ilaci var bunun ama

Abla napıcam bn tehlıkelımı yanı nolucak sımdı

Sıgara kullanmıyorum kı bn

Bu hamilelikte yüksek çiksbilen bir değer ilaç verir korkma

Abla ıkı gundur hastanedeyım dun kan taktılar bugun sabah aldıkları kan nasıl @Serapanne

9.5 e yukselmiş iyi 12 ye çikarirlar ilaçla devam edersin

Tamam ablam​:pray:

Cıkarmadı abla ya bugunde hastanedeyım ulturosan ıyı cıkarsa bugun taburcu olucam

Canim panik yapmana gerek yok onlar belirli bir seviyeye getirmek zorunda ve zaten bana sorarsn yatişinin yapılacağı bi değer değildi ama senin genel takibini kullandigin kan ilacini ve ne kadr sürede kullandını bilemedim için yorum yapamiyorum vucudun ilacı kabul etmiyo olabilir bu yuzden damar yoluyla verme gereğinde bulunmuştur doktor ve senin bebeğinde ileride gidiyo bu bile önemli bir etken olabilir

Bugun cıktım hastaneden abla from dıye bı ılca var hamılelıgın 2 ayından berı kullanıyorum doktor dedı o kadar kan verdım nereye gıtı bu kanlar dedı sonra bugun ulturosana gore salıcaktı saldı ulturosanım ıyı cıktı benım bebıs pazartesı 600 grmdı bugun ulturosanda 38 cm 740 gr oldugunu soyledı ve saldı 4 kutu kan ılacı yazdı aynı ılactan onu kullanıcam 2 hafta sonra konturolum var bende kanım yerıne gelsın dıye kacıbuynuzu ozu pekmesı hurma pekmezı valan aldı esım kan yapması ıcın umarım yukselır ınsallah bı daha yatmam cok bunaldım hastanede