Şeker yükleme testiyle ilgili tecrübeleriniz nelerdir ( ilk gebelik)

Bende ileride pismanlik yaşamamak adına yaptiracağım.Arkadasim yaptirmamişti gebelikte şuan o zaman yaptirmadigi icin pişman cocuguda şeker hastasi şuan bazen hastanelik oluyor .Tabi herkesin kendi tercihine kalmiş.

ben randevu almıştım şeker yüklemesi için ama gidemedim kaza geçirdiğimden dolayı yaptırmadım

Bana yapmadı doktorum, şuan 30 haftalığım. Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız

Benim üçüncü gebeliğim dr ailede var şeker yapalım istersen dedi bem istemedim. Açlık tokluk şekerime bakdırdım gayette normal çıkdı. İyikide yaptırmamışım sabah aç karnıma içemezdim onu zaten…

1 Beğeni

Doktorum benden de istedi kızlar siz kaç haftalıkken yaptırdınız şeker yükleme testini

Trendyol dan sipariş verdim. Viva check markası.

Ben geçen hafta yaptırdım 25.haftada

Ben 30+ 2 deyim ve yaptırmadım dr söylemedi yaptır diye nedense herkes yaptırması gerekiyormu

Bende çölyak hastasıyım gebeliginizde hiç kaçak yapiyormusunuz

1 Beğeni

Ayyy canim benim :disappointed: kader arkadaşım hayir yapmıyorum. Yaa ama canim cok sey istiyor

1 Beğeni

Mesele o kadar sekeri zaten günlük yiyoruz değil yada iki dilim baklava değil direk ayristirilmamis 75 gram glikoz şekeri on saatlik açlık üstüne içmek, bir saat iki saat hicbisey yemeden üstüne beklemek… ne kadar doğru sizce

2 Beğeni

Kizlar bende iki gün önce tes yaptırdım bende şeker çıktı 24 yaşındayım şekerim 260 a çıkmış ve beni daileye gönderdi sizce ne yapmam lazım 29+ 0 haftalık hamileyim :pensive:

Sağlıklı beslenmen gerekiyor sadece ılac vs kullanılmıyor zaten canını sıkma bir hafta temiz beslen düşer zaten :hibiscus:

1 Beğeni

Bende öyle yapacam bana dedi yağlı şeyler ekmek makarna pilan hamur ulan yiyecekleri yeme dedi sonra beni dahiliye gönderdi orda seni tedavi altına koyacak doğuma kadar dedi

Evet doktorlar da dedi benim tahminim 150 olmasıydı ama seninki 260 çıkmış dedi hata bana dedi bebeğin karnı bir hafta öndeymiş senin bebeğinin kafası değil de popusu geliyor dünyaya dedi :pensive:

İnanın çoğu şeyi evde kendim yapıyorum ama bazen dışarda işimiz oluyo hastane vs o an çok zorlanıyorum. E malum bide sık sık acıkıyoruz. Ben hamile olduğumu öğrenince diyetime başlamıştım. Bana hiç bir zararı da olmuyor bozunca ama tabi kansızlık yapıyor. Arada niyetleniyorum bozmaya ama hiç cesaret edemiyorum​:pensive:

1 Beğeni

İnanın çoğu şeyi evde kendim yapıyorum ama bazen dışarda işimiz oluyo hastane vs o an çok zorlanıyorum. E malum bide sık sık acıkıyoruz. Ben hamile olduğumu öğrenince diyetime başlamıştım. Bana hiç bir zararı da olmuyor bozunca ama tabi kansızlık yapıyor. Arada niyetleniyorum bozmaya ama hiç cesaret edemiyorum:pensive:

Ben 10 12 saat dayanamam. 1 saat bile dayanamiyorum.

Amin inşaallah bende öyle yapacam

1 Beğeni