İstersen hastanede baktır
Bende yaptırmak istersdn 75 yaparım ben dedi doktor. Devlet 50 gram diyor özel 75 ondan aile hekiminde yaptırayım dedim o da evde iç gel dedi açlık şekerim yapılan kan tahlillerimde hep normaldi ondan mı acaba dedim uygulama sizde nasıl oldu?
Ben yeni yaptırdım once parmaktan ölçüm yapiyorlar sonra kac ml sekerli suyu hazirlayip veriyorlar bazi hastaneler eczanedende temin ettiriyor daha sonra 5 dk icinde iciyorsun 1 saat tutup gidip kan ve idrar veriyorsun sonra 1 saat daha bekleyip tekrar ayni sekilde kan ve idrar veriyorsun o gun icinde sonuc çıkıyor zaten
Ben ozelde yaptirdim bende 75 ml sağlık ocaginda yapıldığını duymadim şahsen devlette dedigin gibi reçete ile eczanede aldiriyor o cok ağır ben ikinci gebeligimde icmistim berbat beni mahvetti hemen çıkarttım bu ozeldeki agir degildi biraz icim bulansada rahattim
Ben özelde yaptırdım önce aç karın bi kan alındı ardından 75 ml içecek içip 1 saat saat bekledim tekrar kan verip 1 saat daha bekleyip tekrar kan verdim yani birer saat arayla toplam üç kere kan verdim
Aile hekiminde yaptırdım artık. Zaten doktorum devlete geçti 6. Ayımda başka doktora geçmem gerekecek. Gerildim fazlasıyla
Evet sonuçlarım çıktı kızlar şekerim yok çok şükür bugünde ultrasona gittik kontrole 1015 gram olmuşuz. 26.haftayız
Cok şükür canım Masallah bebisede