Günaydin hanımlar dün şeker yüklemesi yapıldı 1 .100 2 test.124 3 . 150 cikti sınırının bir tik üstünde görüldü doktor sizlerin nasil cikti yapan hanimlar varmi seker Testi normalde cok dikkat edrdim tatli yemek yemeyi kesmek icin karpuza peyniri meyve suyuna gecmistim biraz ondan galiba çunku kilo alimim 2 3 haftadan beri fark edebilmstim cuma gününunde gecen hafta bebegin kilosu 1 kilo demisti doktor o yuzden seker yuklmesi istedi ben aylardir takip etmeme ragmen su ara fazla kacrdgim icin boyle oldgunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz meyveleri asırı tüketim sonucu bana cok gelmedi bu testler daha aksamina karpuz peynir yiyip giitim çünkü
Canım bnde pazartesi yaptırdım normal çıktı şükür
Çok şükür benimki nasil sizce
Benimki 85 149 118 bence sende biraz diyet yaparsan kurtariirsin canim
Insallah canim zaten dikkat ettgim şeylerdi bugunden basladim sekeri azalticam
Benimde kilom var kilolu hamile kaldım ondan diyetle ilerliyorum mecbur şuan kilo almadım onun etkisi büyük sağlıklı şeyler bide çok öğün şart canım 5 ogunum var mesela 6 aylık olduk bizde
Maşallah kilosu iyi iri bebek olmasın sonra ne kadarlıksin
Teşekkür ederim şuan 26+4 haftaligiz abisi 18 yasinda oglumda iri olmuştu 3 kilo 800 grmdi sezaryen oldum mecbur pisllik yutyormus son anda kurtulmuştu baygin doğmuştu oyuzden kilo olmasi şaşırmıyorum ama yillar gecince acaba diyorsun yaş farki dolayısıyla…
70 kiloyla hamile kaldim suan 80 kiloyum daha savah tartildim
Aynen canım muhakkak düşünüyor insan herşeyi…ayni haftayiz 1 gün var aramızda yinede dikkat edelim bebişler için sağlıcakla gelsinler
Sen gene iyi ben 94 le öğrendim 93.400 idim sabah
Yesem inan dünyaları yerim hanurisi tatlı o bu halen direniyorum tabiki kaçamaklar oluyor ama kontrol
Bende sizin kadardim zayiflama hapi kullanarak xlarge giyiyordum ozaman calisihordum sml kadar distum hemen hamile kaldim aslinda suan hapa devam etseydim 65 görürdüm ben zayiflamak icin başladığım seruvene bebegim katildi bilmeden ona saglikli zemin hazirlamisim triod hastasiyimda ilacu duzuenlu kullnammda etkisi oldu tabi hem zayiflama hep hem triod hapi etkisi galiba
Benimki aç 95 tok 140 bana aşırı yüksek dedi şekerin en yakın zamanda dahiliyeye git dedi ben anlamıyorum ki ben dört kilo vermişim bebek haftama göre kilo değil gram yani o da kilolu değil böyle çıktı
Ayyy bnde o tür şeylere güven edemiyorum canım ya zarar verir die iyi cesaret etmişsin yinede
Yaptirmazsak şeker yüklemesini bı sıkıntı olurmu çevrem bu konuda beni biraz korkuttu
Yaptır ne var onda ya zaten yediklerimiz içinde bı dünya şeker var bebeğin için şart canım ben endokrinede geziyorum orasida normal açlık tokluga bakmıştı mesela birşey çıkmadı ben bunu yaptım diye şeker yüklemesini yaptirmayacagin anlamına gelmez dedi gizli şeker olur bilemeyiz ondan yaptır her doktor önerirken canan Karataya bakma
Vala simdiki aklım olsaydı yaptırmazdim icicegi içtim bayıldım eve geldim üç gün uyudum dhaa da kendime gelemedim kemiklerim gevsekti üç gün
Alla alla neden acaba ilginç
Ay ne bilim kendimi de özgüvenli bı şekilde tek giderim dedim gittim suyu içtim oturucak yeri zor gördüm valla