Şeker çıktı

Kızlar 26 haftalik gebeyim seker testi normal cikmisti suyum biraz fazlaydi ama ben bugun boğazımı tutamadim tahin pekmez yedim sabah sonra basim cok agridi yemek yiyince gecmisti simdi annem bi bakayim dedi parmagimdan sekerim yuksek cikti onu gorunce korkudan mi nedir bianda basima agrilar midem bulanti oldu cocuguma bisey olur diye daha 2 hafta var acile gitsem mi bilmiyorum annemle tekim kafam asiri doldu taştı suan

1 Beğeni

Gebelerde yemekten 2 saat sonraki ölçüm baz alınır. Benim doktorum sabah aç oglen tok aksam tok 2 saat sonra ölçüm yapin demisti. Bende oyle yapmıştım normal çıkmıştı. Yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptigimda yuksek cikan seker 2 saat sonra normal ölçümlerde cikiyordu

Korkuyorum suan valla

Kaç çıktı ve en son ne yediniz kac saat önce

8 bucuk da aksam pilav tavuk yedim sabah tahin pekmez yemistim gorunce dayanamamistim​:face_holding_back_tears: valla suan annem bakiyor da bulmaya çalışıyor kac cikmisti diye

1 Beğeni

Simdi tekrar ölctum 135 cikti

Hamilelikte seker ilk lokmayi agziniza attiginiz dakika itibariyle 1. Saatte olculur. 140 altinda cikan deger normal kabul edilir. Bir gun sekeriniz yukselse dahi bebeginize bir sey olmaz lutfen rahat olun.

Cok sagolun elim ayagim titredi korkudan yarina cektim randevuyu allahin izniyle 2 ay kaldi aklim çıkıyordu​:face_holding_back_tears:

Hic korkmayın, tabi yediklerinize dikkat edin orasi ayri. Gonlunuzu ferah tutun. Ustelik stress ve gerginlikte sekeri cikartir. Saglikla kucaginiza alirsiniz umarim.

İnşallah amin​:face_holding_back_tears:

Bende hamileyken evdeki makinayla ölçtüm şeker yüksek çıktı sonra dr kan testi istedi şekerim yokmuş makina yanlışmış. Burdaki bi arkadaşında makinası yanlıştı. Seninde öyke olablirmi acabaa

1 Beğeni

Annemin makinesi vallahi olabilir de çünkü benim normalde sekerim duser bu gebelik bilemeyiz de yarın doktora gidicem sorcam bakalim :face_holding_back_tears:

Kandan glikozuna baktır en iyi sonuçu o verir

Yarin bi baktiriyim seker yuklemesinde bile çıkmadı seker benim bi tahinle pekmez yedim basima neler geldi

1 Beğeni

Şekerin varsa anlarsın zaten. Yemekten sonra yoegunluk gelir. Sürekli yorgun olursum canın sürekli tatlı çeker. Yemek arkası uyku basar . Vs. Bunlardan anlarsın ama yoksa gayet iyiysen makinan yanlıştır. Kan testi verip sonucu dr una gösterirsin

Tatli canim çekiyor da suan iste kendimi kısıtlama yaptim ya ondan da mi cekiyor bilemiyorum insallah yarin bi kan veririm

Ver canım ancak öyle belli olur

Pirinç ve beyaz ekmek de şekeri etkiliyormuş

Ekmek yemiyorum kepek yada bugday ekmek yiyorum beyaz ekmek kokuyor gibi

1 Beğeni

Hangi makine yanlışmış acaba ben de şeker için makine almayı düşünüyorum da