🇹🇷şehitlerimizi anma

Şehitlerimizi analım birer Fatiha okuyalım dedim kızlar. Rabbim sefaatlerine nail eylesin ailelerine sabırlar ihsan etsin​:palms_up_together:t2::tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr:

15 Beğeni

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah Rabbim mekanlarıni cennet eylesin kalanlara sabırlar versin :disappointed:

6 Beğeni

Amin :palms_up_together:t2: o kadar üzgünüm ki dün kızım çok oksuruyordu gece 2 de hastaneye goturdu babası diyorum ki bir oksurugune dayanamiyoruz rabbim sabır versin ailelerine inşallah çok zor rabbim askerimizi polisimizi kanadının altına alsın :palms_up_together:t2::tr:

5 Beğeni

Allah ailesine, sevdiklerine dayanma gücü versin :palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım :heart: amin çok zor Allah sabır versin o anneye, babaya, eşine ve evlatlarina​:disappointed:

3 Beğeni

Allah yakınlarına sabırlar versin baş sağlığı diliyorum rabbim askerlerimize zeval vermesin

3 Beğeni

Okudum allah kabul etsin insallah​:pray:t2:

3 Beğeni

Allah mekanlarını cennet eylesin :pray::heart:

3 Beğeni

Okudum Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailesine sabır versin :pensive::pensive:

2 Beğeni

Ağzına sağlık benim eşim de pöh görevlere gidiyorlar çok zor bende iki yıl Hakkari 'de yaşadım eşleri eve dönmeye beklerken şehit haberlerini alınca yıkılmışlardır :cry::cry::cry:

2 Beğeni

Artık bu yıl bitsin istiyorum depremler savaşlar şehitler ben bu yılı sevemedim. Artık TV ye bakamıyorum haber felan izliyemiyorum yüreğim kaldırmıyor :pensive:

1 Beğeni