Şehirler arası yolculuk

6 haftalık hamileyim hiç şehirler arası otobüsle yolculuk yapan oldu mu doktorum bir sorun olmaz dedi ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum bir tane de kızım var

2 Beğeni

Dikkat ederek giderseniz bence bir sorun olmaz ben 12 haftalık iken uzun yolculuk yaptım düşük riskim de vardı ama çok şükür bir şey olmadı kızınız kucağınızda mı gidecek?

Hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. Rahat olabilirsin.

2 Beğeni

Ben tatile gitmiştim bi sorun olmamıştı

teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

teşekkür ederim :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

otobüs de boş yer olursa muavininden rica edecm iki kişilik yere geçirmesini aksi durumda kucağımda

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @mervee

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

İkinci gebeliğimde 8 haftalık hamileyken 22 saatlik yolculuk yapmıştım, aynı zamanda 7 aylık hamileyken de yine 24 saatlik yolculuk yapmıştım ama doktorumdan onay alarak yaptım tabi ki de :blush:

2 Beğeni

@mervee hoş geldiniz :orange_heart:Ben 10 hafatalıkken 3 saatlik yolculuk yapmıştım 2 gün sabahı yine yapmıştım. Allah korusun düşme riskin ve s yoksa neden yolculuk yapamayasınki :blush: Doktor izniyle tabiki.

1 Beğeni

İnşaAllah yer vardır :palms_up_together: kucağınızda giderse eğer ağırlığını karnınıza vermediği sürece bence bir şey olmaz yan oturturursunuz dizinize doğru. Daha çok erken hamileliğiniz çok küçük etkilenmeyebilir

2 Beğeni

maşallah benimde doktorum kanaman olmuyorsa gidebilirsin sorun yok dedi 7 saatlik yolculuk yapacam

1 Beğeni

hoşbuldum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts: Maşallah doktor izni aldım Allah şükür herşey iyi gidiyor dedi

2 Beğeni

Teşekkür ederim ama ben doğurdum :smiling_face:

1 Beğeni

:palms_up_together: Şuan boş gözüküyor otobüs inşallah dolmaz 4 yaşında bnim kız

2 Beğeni

rica ederim o zmn Rabbim analı babalı büyütsün :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aminn inşallah çok sağol canım​:yellow_heart::yellow_heart:

1 Beğeni

2 buçuk aylıkken karadeniz turu yaptık bizde çok şükür bir sorun olmadı doktorum 2 saatte bir yürümeye çalış demişti kendi arabamızla olduğu için mola verdik zaten tuvaletim geliyordu :smile:

1 Beğeni

teşekkür ederim :smiling_face: Masallah biz de Ankara’ya gidene kadar bütün il ilçelerde 10 15 duruyrz özel araba olsa bu kadar olur okudukça içim rahatlıyor

4 Beğeni

rica ederim :smiling_face:

2 Beğeni
İlk olarak Dedikodu adlı kanalda gönderildi
aralıkannesi

Kızlar bişey soracağım

20 saatlik yola çıkamaz mıyım sizce

Bir zarari olur mu çıkarsam

7 haftalık gebeyim

Müzeyyen42

Doktoruna danış

Ne oldu ki?

Cananevleksiz

Benn 12 saatlik yolculuk yapmistim gebeligim ilk haftalarinda istanbula gittmistim yinede doktoruna sor canim sen