6 haftalık hamileyim hiç şehirler arası otobüsle yolculuk yapan oldu mu doktorum bir sorun olmaz dedi ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum bir tane de kızım var
Dikkat ederek giderseniz bence bir sorun olmaz ben 12 haftalık iken uzun yolculuk yaptım düşük riskim de vardı ama çok şükür bir şey olmadı kızınız kucağınızda mı gidecek?
Hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. Rahat olabilirsin.
Ben tatile gitmiştim bi sorun olmamıştı
teşekkür ederim
teşekkür ederim
otobüs de boş yer olursa muavininden rica edecm iki kişilik yere geçirmesini aksi durumda kucağımda
Aramıza hoşgeldiniz @mervee
Gebeliğiniz hayırlı olsun
İkinci gebeliğimde 8 haftalık hamileyken 22 saatlik yolculuk yapmıştım, aynı zamanda 7 aylık hamileyken de yine 24 saatlik yolculuk yapmıştım ama doktorumdan onay alarak yaptım tabi ki de
@mervee hoş geldiniz Ben 10 hafatalıkken 3 saatlik yolculuk yapmıştım 2 gün sabahı yine yapmıştım. Allah korusun düşme riskin ve s yoksa neden yolculuk yapamayasınki Doktor izniyle tabiki.
İnşaAllah yer vardır kucağınızda giderse eğer ağırlığını karnınıza vermediği sürece bence bir şey olmaz yan oturturursunuz dizinize doğru. Daha çok erken hamileliğiniz çok küçük etkilenmeyebilir
maşallah benimde doktorum kanaman olmuyorsa gidebilirsin sorun yok dedi 7 saatlik yolculuk yapacam
hoşbuldum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Maşallah doktor izni aldım Allah şükür herşey iyi gidiyor dedi
Teşekkür ederim ama ben doğurdum
Şuan boş gözüküyor otobüs inşallah dolmaz 4 yaşında bnim kız
rica ederim o zmn Rabbim analı babalı büyütsün
Aminn inşallah çok sağol canım
2 buçuk aylıkken karadeniz turu yaptık bizde çok şükür bir sorun olmadı doktorum 2 saatte bir yürümeye çalış demişti kendi arabamızla olduğu için mola verdik zaten tuvaletim geliyordu
teşekkür ederim Masallah biz de Ankara’ya gidene kadar bütün il ilçelerde 10 15 duruyrz özel araba olsa bu kadar olur okudukça içim rahatlıyor
rica ederim