Merhaba ben 6 gün oldu doğum yapalı herkes şehir hastanesini övdüğü için orada takipliydim doğumu orda yapmayı planlıyordum şeker hastası olduğum için gününü ayarladığımız bir günde yatışım yapıldı bebek bir hafta erken doğacaktı sabah dokuzda hastaneye gittim işlemlerimi yaptım ultrasona girdim bebeğin doğum kanalında olduğunu söyleyip suni sancı verdiler fitil şeklinde bir saa sonra bir tane ebe geldi alttan muayene etti gayet kibar bir şekilde açılman henüz yok ama bebeğin aşşağıda olduğunu söyledi benden sonra farklı bir ebe gelecek sizinle o ilgilecek doğumuda o yaptıracak diyip gitti doktor doğuma girmiyormuş bir saat sonra dediği gibi farklı bir ebe geldi açıklık var mı diye bakacam dedi tamam dedim elini bir soktu sanki içimi söktü ben öyle bir bağırdım ki anlatamam elini tuttum nasıl elimi tutarsın diye kızdı daha sert elini soktu annem dayanamayıp içeri girdi bu sefer annemi azarladı niye giriyodun diye çıktı gitti bi kaç saat sonra yine geldi yine aynı şekilde canımı acıttı ben yine ortalığı inlettim ne kadar bağırsam o kadar sert yapıyodu ordaki temizlik personeli içeri girdi ondan sonra abla daha az bağır bu ebe ne kadar sinirlenirse o kadar ters davranır sana dedi huyu böyle dedi bi kaç saat sonra tekrar geldi yine sinirle muayene etti ama bu sefer nerdeyse bayılıyodum hayatımda o kadar acı çekmedim annem yeter artık dedi annemin üzerine yürüdü senin yüzünden böyle oluyo senin yüzünden bu kadar bağırıyor sen kızına destek veriyosun onun doğurmasına engel oluyosun diyip çıktı kendime gelir gelmez eşimi aradım beni burdan çıkar dedim eşim bi doktora sorayım dedi doktor eşimi kovmuş senin eşin dışında başka kimse yok mu burda doğum yapan diye azarlamış beni aradı ne yapalım dedi çünkü içeri almıyolar dedim git sevk al ben bi tane özel hastane ile konuştum oraya gidelim gitti doktor sevk kağıdı vermedi diğer doktoru aradım böyle böyle dedim sorumluluk bende diyip imza at gel dedi sevk vermiyosa vermesin dedi öyle yaptık özele gittik doktor hemen muayeneye aldı bebek yukarı çıkmış hemde ters dönmüş dedi kalp atışı da çok zayıf dedi orda söylemediler mi dedi nts de falan bakmadılar mı dedi dedim baktılar arada kalp atışı gidiyodu makine bozuk diyolardı dedim ne makinesi bebeğin nabzı çok düşük dedi hemen ameliyata aldılar beni ameliyatta bebek kaburgamın altına girmişti kaburgamı hafif kaldırıp çektiler o kadar canım acıdı ki uyuşmaya rağmen hissettim doğum kanalına girmiş dedikleri bebek kaburgamın altından çıktı yani doktor videoya almasaydı hayatta inanmazdım boynuna 3 kere kordon dolanmıştı kakasını da yapmıştı poposundaydı gösterdi biraz daha geç kalınsaydı bebeğim ölecekti doğduğunda ağlamadı bile yavrum oksijene bağladılar öyle ağlamaya başladı şehir hastanesindeki doktor sezeryana alınmak için bu kadar bağırıyo demiş eşime 3 günde burda olsa sezeryana almıyacam demiş tayip Erdoğanın emri var özelde de almazlar boşuna götürüyorsun demiş bebeğim hala küvezde oksijensiz kaldığı için benimde doğum hikayem bu biraz kötü ama yavrum yaşıyo çok şükür Rabbım onu bana bağışladı
1 Beğeni
Merhaba Rabbim analı babalı büyütsün insallah sehir Hastanesi’nde hangi doktordu.
1 Beğeni
Nöbetçi doktor uğur hocaydı galiba ilk defa görmüştüm zaten
Hikayenize çok üzüldüm çok şükür sağlıkla doğmuş bebeğiniz . şehir ya da diğer devlet hastanelerinde mutlaka iyi ebeler ve doktorlarda vardir ama iyi insanalra denk gelebilmekte şans riske atmamak icin bende 32. haftamda şehirden özele geçtim şu an 36. haftamdayim . bu kararla kendimi daha rahat ve güvende hissettim açıkçası inşallah sağlıkla da kucağıma alırım bebeğimi .
Hangi özel hastaneye gittınız doktorunuz kimdi bu arada ben de Elazığ dayım
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Anadolu hastanesi gülşen hocaya gittim
Gülsen hoca cok tatlı bir doktor ablamın da doktoruydu