SEG Marka Bulaşık Makinesi

Kızlar merhaba

Bulaşık makinem Hotpoint Ariston. Aldığımızdan beri hiç memnun kalmadık. Vermediği arıza kalmadı, çağırdığımız servisle bir makine daha alınırdı.

Şimdi yeni bir eve taşınacağız ve birçok eşyamı yenileyeceğim. Bulaşık makinesi de en başta geliyor

Önüme sürekli SEG markası çıkıyor, A101’e de geliyor. Uygun fiyatlı diye eşim de bundan bakalım diyor

Kullanan ya da bilgisi olan var mı ?

load dishwasher GIF by beko

Ben aldım memnun değilim bazen bulaşıklar için den kirli cikiyor yapısı da kaliteli değil. Uzun ömürlü olmaz. Bekar evimde var geçen yıl aldım depremden 2 ay önce. Şimdi eşimle kullandigim Profilo gerçekten arada dağlar kadar fark var ikinde

1 Beğeni

Bende a101 den almıştım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray:

Ben de Profilo düşünüyorum şahsen :blush:

1 Beğeni

Rica ederim :hibiscus: SEG marka vestelin yan ürünü fakat içi teneke gibi. Profilo sağlam ici Tertemiz yapiyo bulaşıkları ve çok güzelde kurutuyor​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Güle güle kullan :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Canım benimde yeni bozuldu bulaşık makinrm seg alacaktik sonra kullanan arkadaşlarım memnun kalmamıştı trendyoldan vestelin aldım 5 programlı 9.400 liraya bugün kurulum yapıldı henüz denemedim ama kullanan arkadaşlarım çok memnundu SEG markayla fiyatları birbirine çok yakın biz kredi kartına vadesiz 3 taksit yaptık bilgin olsun istersen atarım sana link :hugs:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray: Makine şans işi cidden

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hibiscus: tayinim cikinca hayırlısı ile satacağım aldıktan sonra 4 veya 5 defa kullandım . Önce deprem sonra evlilik görev yaptığım yere pek gidemedim.

1 Beğeni