Merhaba
Dün seçim sonuçlarını izlerken karnım acıdı.
Galiba bende stres oluşturdu.
Parti savunmasına girmeden neler hissettiĝimizi hamileliğimizi nasıl etkilediğini konuşalım mı?
3 kişi kalp krizi geçirmiş.
Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Bende normalde çok fazla hissetmem hareketlerini bebişin daha yeni yeni hissediyorum ama dün ben heyecanlanıp, streslendikçe o da hareketlendi etkisi var mı bilmiyorum ama ben öyle hissettim
Ben de dün çok heyecanla izlediğim için fazla hareketliydi. Etkisi var mı bilmiyorum ama
Çok çekişmeliydi ülkemiz için hayırlısı olsun
Amin inşallah
geçen yılki değil ama bu yılki yerel seçimlere geldi hamileliğim tabi o kadar büyük bir seçim değil ama istanbul için en hayırlısıını olmasını diliyorum çocuklarımızı büyüteceğiz güvenle huzurla büyütelim istiyorum umarım öncelik şu kentsel dönüşüm projeleri olur da akp kazanırsa, biraz daha huzurla otururuz evlerimizde
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Cansu belediye çalışanıyım canım inan doğum sancısıyla eş stres oldu bende ama boş verdim artık ne olacaksa dedim artık takmıyorum
Bence haberleri hiç izlemeyin derim. Kovid döneminden beri haberleri izlemiyorum. Her yaşanan gün diğerinden daha beter geliyor bana Katledilen çocuklar, bebekler artık yüreğim hiç kaldırmıyor. Allah hepimizin yardımcisi olsun
şu an izlemiyorum ama seçim günü takip edeceğim büyük şehirlerin sonuçlarını merak ediyorum deprem bölgesindeki illerden istanbul ve izmirin şehri dönüştürecek adayların gelmesini şu anki mevcut yöneticilerin değişmesini diliyorum