Her 2000 bebekten biri dişli doğar. Erkek bebek bekleyen hamilelerde unutkanlık gibi semptomlar görülür. Hamilelik sırasında anne rahmi normal boyutunun 500 katına çıkar. Hamilelik sesinizi değiştirebilir. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hormonu hamile kadınlarda bir günde salgılanır, bu da aşırı duygusallığa sebep olur. Rahmin büyüklüğüne göre hamilelik sırasında annenin kalbi ve ayakları büyür. Hamile kadınlarda kan miktarı %50 artar.
Bilmediğim bilgiler öğrenmiş oldum
Ben erkek bebeğe hamileyim aşırı unutkanlık var
Doğru Çok unutkaan oldum
Kalbim büyüdü mu bilmiyorum ama önceki hamileliğimde ayağım büyümüştü hala bir numara büyük giyerim. İnşallah bunda da büyümez
Ayak eski hale gelmiyir mu doğusunda sonra benimde çok sis
@Sonay şişlik iniyor tabi ki ama evet numara da büyüme olabiliyor
Erkek bebek bekliyorum ve kesinlikle unutkanlık var
Hapşururken ağzınızı ve burnunuzu aynı anda asla kapamayın ; gözleriniz yerinden çıkabilir.
Disli bebek oldğunu duymuştum bi akrabamın bebeği dişli doğmuştu unutkanlık ta vardı,duygusallıkta bâyâ ,geri kalanını duymamıştım bilgilendikk
Eski haline dönüyor,ayağımda bâyâ ödem vardı ,ameliyatdan sonra bi baktım şişlik gitmiş çok şaşırdım o kadar erken gitmesine 6 saate gitmişti
Kız allah seni
Çevremde benimle bir işi olan yada bir plan kurdugum birilerinin duyduğu son cümle… ben unuturum sen bana vakti gelince hatırlat erkek bebek bekliyorum
Bendede unutkanlık var ama bebişim kız:)
Ayak şişme olarak mı büyüyor şekil olarak mı