Şaşırtıcı bilgiler

Her 2000 bebekten biri dişli doğar. Erkek bebek bekleyen hamilelerde unutkanlık gibi semptomlar görülür. Hamilelik sırasında anne rahmi normal boyutunun 500 katına çıkar. Hamilelik sesinizi değiştirebilir. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hormonu hamile kadınlarda bir günde salgılanır, bu da aşırı duygusallığa sebep olur. Rahmin büyüklüğüne göre hamilelik sırasında annenin kalbi ve ayakları büyür. Hamile kadınlarda kan miktarı %50 artar.

5 Beğeni

Bilmediğim bilgiler öğrenmiş oldum :blush:

1 Beğeni

Ben erkek bebeğe hamileyim aşırı unutkanlık var

2 Beğeni

Doğru Çok unutkaan oldum

Kalbim büyüdü mu bilmiyorum ama önceki hamileliğimde ayağım büyümüştü hala bir numara büyük giyerim. İnşallah bunda da büyümez :grin:

1 Beğeni

Ayak eski hale gelmiyir mu doğusunda sonra benimde çok sis

1 Beğeni

@Sonay şişlik iniyor tabi ki ama evet numara da büyüme olabiliyor

Erkek bebek bekliyorum ve kesinlikle unutkanlık var

Hapşururken ağzınızı ve burnunuzu aynı anda asla kapamayın ; gözleriniz yerinden çıkabilir.

Disli bebek oldğunu duymuştum bi akrabamın bebeği dişli doğmuştu :smiley:unutkanlık ta vardı,duygusallıkta bâyâ ,geri kalanını duymamıştım bilgilendikk​:smiling_face_with_three_hearts:

Eski haline dönüyor,ayağımda bâyâ ödem vardı ,ameliyatdan sonra bi baktım şişlik gitmiş çok şaşırdım o kadar erken gitmesine 6 saate gitmişti

Kız allah seni​:joy: Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

1 Beğeni

Çevremde benimle bir işi olan yada bir plan kurdugum birilerinin duyduğu son cümle… ben unuturum sen bana vakti gelince hatırlat :rofl: erkek bebek bekliyorum

Bendede unutkanlık var ama bebişim kız:)

Ayak şişme olarak mı büyüyor şekil olarak mı