Sarılık hakkımda

Sarılık olan bebeğe bebelac verilirmi sizce

1 Beğeni

Emziriyorsanız bolca emzirin. Doktorunuza danışmadan mama kullanmayın

Ben kullandim dereceside 16 ,14 mu tam haturlayamadim baya yuksekti hastanede tedavide oldu ama 11 sene onceydi doktoruna ulasma imkanin varsa ara bi sor canim memede veriyormusun

Evet emziriyorum ama ne kadar emse doymuyor gibi

1 Beğeni

Aynen benim oglanda ayniydi sutun yavan yani tam yagli doyurucu degik benimde ayniydi canim baslamalisin mamaya sarilij gecmez yoksa benimde ayniydi acliktan olmus dediler :expressionless: degeri kac sariligin hatirliyormusun cocugun doktoruna sor bian once basla mamaya bende bebelac verdim iki yasina kadar 1,5 ay anca emdi oglun sonra sutum kacti :sweat: @Fatoş.karaca bunda insallah olur sutunde emzirim

Sarı örtü örtemedinmi doğunca

1 Beğeni

Canim oylede yinede oluyor kanla ilgili bu ben orttum yinede oldu

Dün ışık tedavisi aldık düzeldi ama yine yükselme ihtimali var

Yok geciyor sonra benim oglunda oldu gecer insalah

Mavi veya yeşil ışık altında bebeğinizi yatırabilirsiniz. Hastanelerde de bu yöntem kullanılıyor.

İlk hamileliğimde kızıma mama vermicem diye çocuğu sarılık ettik cahilliğime geldi resmen aç kalmış çocuk boşu boşuna 3 gün küvezde kaldı. Kendi tercihiniz ama sütünüz şu an yeterli değilse mama vermenizi kesinlikle tavsiye ederim. Biberon yerine süt kaşıkları var onu kullanabilirsiniz.

Bol bol emzir doymadığını düşünme gerekirse popsunu sık uyandır emzir bende yaşadım 4 günlüktü sen bol bol ye bebişe yarasın anne sütü yağlı olunca oluyor ama yağlanmada süt memede birikince oluyormuş sağım yap ama her bol vakitte emzir benim doktorum ışık tedavisinden sonra o gündüzleri 2 saatte bir ver geceleri 4 5 saatte bir verebilirsin dedi eğer seni emiyorsa mama takviyesi hem emzirip ardından mama ver canım sarılıktan çok uyur ama uyutma gönlüne bırakma kaldır emzir sağım yaptıktan sonra göğüslerin boşaldığına emin ol memeler taze süt üretsin emerken