Kizlar safra sıvısı olduğunu düşündüğüm bir sıvı çikmadigi müddetçe midemde şişlik vs yapıyor. Bu da hemen hemen 2 haftada bir kusturuyor beni. Normal mi acaba? Bu ve buna benzer bir seyler yaşayan var mı? Sabah kahvaltilarım zehir oluyor
Ben de yaşıyordum ve 4 aylık olana kadar da geçmedi maalesef
Bende şuan 7 haftalık gebeyim ve ben hemen hemen her gün safra sarısı kusuyorum normal mi ozellikle sabahları kusarken çok yanıyor vücudum sonra çok titriyorum
5 aylık hamileyim hala sabahları sarı sarı kusuyorum canım ama titreme olmuyor bende
Gebeliginiz hayırlı olsun Rabb’im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kusarken çok atesleniyorum ama rahatladiktan sonra çok üşüyorum ve titriyorum aramızda böyle olan varmı ?
Sağol canım seninkide inşallah ben öğrendiğimden beri kusuyorum şuan ilaç kullanmama rağmen sabag kusmaları devam ediyor ama hiç kusarken ateşlenip sonrasında titrediğim olmadı
Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba prilam Dr verdiler ama akşamları 2 tane içmem gerekiyormuş biraz korktum açıkçası
Beni garip bir şekilde 2 haftada bir böyle kusturuyor. O gün içinde de o kadar halsiz, baş ağrılı ve ölü gibi oluyorum. Nedenini bir türlu bulamadım
Ben o gün içinde ölü gibi oluyorum. Dinlenmek vs fayda vermiyor. Ancak ertesi günn toparlanabiliyorum. 23 hafta oldum ve 2 haftada bir böyle kusuyorum. Ilk dönemlerde ise her gün her gün Olumlu bir cevap alamadim. Dr lar da pek önemsemedi açıkcası.
Kusmak için fazla öğürmekten mideniz ve diyaframınız yorulduğu için sonrasında halsizlik yapabiliyor
Bunu hic düşünmemiştim sagolun
Şuan için bende öyleyim çok kötü ölüyorum nefes alamiyorum
Çok kötüyseniz bir acile gidin derimm. Nefes alamamak ciddi bir durum. Kan gazı vs baktırın. Bir ara ben fenalaştım ve kanımda azcık karbondioksit yükselmişti. Hic bir şeyi şansa bırakmayın.
Ben 16 haftalik hamileyim. 16 haftadir safra kusuyorum. Safra kesem olmamasina rağmen. Maalesef gecmeyince gecmiyor benimde sabahlari öldürüyor beni prilam da işe yaramiyor. Biraz sabir annesi geçecek
Teşekkür ederim 12sinde kalp atışını dinlemek için gideceğim inşallah bı an önce geçer
Prilam kullanmak doğrumu yani iki tne üst üste içmek sakıncalı bı durum degl mi
Ben 12 saat çalistigim halde kullanmadiim. Ciddi anlamda sabrettim. Şimdi arada gene boyle oluyorum ama alıstim yani.
Bnde çok kullnamk istemiyorum ama baya zorluyor beni çok halsiz kaliyorum