Merhaba herkese ben hamileliğimin başından beri her sabah kusuyorum ama bu sabah sapsarı ve çok kustum hiç böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi ne olabilir doktora da gittiğimde sorucam ben safra olduğunu düşünüyorum
Korkma ayenn safra zaten doktorun ilaç verir migde bulantina işte o biraz rahatlatır seni
Hiçbir ilaç işe yaramayınca bende ilaç içmiiyim bari diyerek içmiyorum hep 4 ay bitsin geçer diye kandırıldım geçmedi
9 ayi bitircem halen kusuyorum ilk zamna normal kusma oldu şimdi de miğde yanmadan kusuyorum benim geçmedi ya inşallah senin geçer
İnşallah
Herkesin aynı olcak diye bişi yok benim zaten miğde reflü vardı hamilelikte olunca ikisi ağır geliyor
14 haftalık olduk bizde galiba bulantılarım yavaş yavaş azalmaya başladı gün içinde bazen israf ediyorum ama eskiden ilaç içtiğim halde sarı su kusmaktan halsiz kalırdım birde üşüme gelirdi kendimi zor ısıtırdım allahtan o günler geçti hemşireye sormuştum sarı su kusmayı normal miden boş olduğu için safra suyu kusuyorsun demişti banada
Bende de var reflü normalde midem çok yanar ama suan o kadar yanmıyor
Sabah ilk kez o kadar kusunca korktum bende
Ben 7 8 haftalıkken olmuştu işte en son yarım saate bir saat başı sarı su kusuyordum bide kendimi ısıtamaz oldum köpükte geliyordu bazen sende de geliyormu köpük
Yok hayır ben ilk 3 ay çok kustum ne yesem çıkarıyordum şimdi sadece sabahları kusuyorum akşam da çok midem bulanıyor
Son zamanlar da oluyor
Aç karnına kusunca sarı renk oluyor eğer aç karnına birşey yemeden kustuysaniz ondan kaynaklı olabilir bende de olmuştu bir kaç sefer
Ben de aşırı safra kusuyordum.ilk zamanlar cok bisey yiyemiyordum.genelde sabahlari oluyordu ama rahatliyordum.kac haftaliksiniz? Benim 15 16 da hafifledi ama hala prilam kullanmadan yapamiyorum 30 olduk galiba bole gidecek
Bazende pskilojik oluyor ya ben mesela biri misafir gelsin bulantım olmuyor veya bir yere gidiyim o zamanda bulantım olmuyor eşime ediyorum sürekli bir yere gidelim ya da birileri gelsin
20 haftalık oldum bende
Evet ya bence de bende öyleyim tek olayım evde hiçbir şey yapasım yok midem bulanıyor
Eşim diyor seninki bence psikolojik diye banada öyle geliyor bazen ya
Bende öyleydim mide suyunun rengi öyleymiş nidem bomboştu hiçbirley yiyemiyordum sırf sarı su geliyordu