Kızlar selam 15 haftalık gebeyim beyaza yakın sarı akıntım oluyor daha öncede olmuştu fitil ile geçti. Yanma, kaşıntı, koku v.s yok. Bu normal mi bilmiyorum. Bir de hamilelikte bu akıntılar fazlasıyla oluyor galiba ilaç da kullanmak istemiyorum. Bol su da içiyorum ama tekrarlıyor. 1 ay iyiysem diğer ay tekrar başlıyor suda sirkeyi seyreltip içsem faydası olur mu acaba bu konu ile alakalı fikri olan var mı.
Sirke olayını bilmiyorum ama akıntı Cook oluyo ya
30+2yim ilk öğrendiğimden beri akıntım var. Her gün iç çamaşırımı değişip dikkat ediyorum. Maalesef normal ![]()
Bendede var aynı durum bol su içmeyi ihmal etmeyin sanırım hormonlarla alakalı hamilelikten önce elma sirkesini suda seyreltip içiyordum ben ama şimdi içemiyorum zararı olur diye.
Hamileliğimin başından beri benimde öyle 37 haftalık olduk hala devam ediyor akıntı kaşıntı koku vs yok günde 3 4 kez değiştiriyorum bazen iç çamaşırımı bile
Canım bendede var aynı sorun , ben nioli yağı kullanıyorum, hergün iç çanaşıromı değiştirip vajina bölgemi kuru tutuyorum sanada tavsiye ederim
Hamilelikte kullanılıyor mu acaba bu nioli yağı
GYNO LOMEXIN Adında bir fitildi canım 3 tane vardı içerisinde onu kullandım düzeldi ama yine başlıyor işte ne yazık ki.
Nioli yağını duymuştum canım çok teşekkür ederim deneyeceğim
Benim doktorum uygun gördü bi sakınca olmadığını söyledi , süz yinede bi danışın isterseniz
Rica ederim inş işinize yarar
Bende de var ayni sorun.atik biktim diye bilirim.doktora sordum bir hastalikmi var diye, normal bir durum olduğunu soyledi.koku,kasinti varsa fitil vere bilirim dedi. Bende de o yok dige yazdirmadim reçete. Malesef ki, günlük ped kullanmakyan baska bi cozumu yok.
1.5 yıl olacak doktorlardan bir çare göremedim akintılarim arada siddetleniyor kasinti oluyor arada gebelik öncesinde gidiyordum enfeksiyon vardi doktor cocuk sahibi olmaya calisiyorsun dedi ilac yazmiyicam dedi 4 ay bekledim tekrar gittim bu kez farklı doktora o da kist gördü kisti takibe aldı enfeksiyon var dedi ilac yazmadi farklı bölüme gittim smear testi verirken baya akıntın var senin dedi evet bir çare dedim sonra gel dediler hamile kaldim her seferinde gittigimde hamilesin enfeksiyon var antibiyotik veremeyiz diyorlar enfeksiyondan dolayı sadece ağrı kesici ve üromisin verildi ben de daha bir sey demiyorum bıraktım çekiyoruz öyle