Şanlıurfa da iyi bir kadın doğum doktoru önerisi olan var mı
Metrolife ta Veysel toprağa gidiyorum ben
Devlet Hastanesinde Işıl ışık okuyan, Meydan Hastanesi’nde Ali Sancak ve Academia Hastanesi’nde Fatma Çetin Pelit benim bildiğim ve sürekli gittiğim en iyi doğum doktorları bunlar. ![]()
Eyübiyede devlet hastanesi 800yatakli. Da gülnara ödemiş var çok çok iyi bı doktor. Doğumu bile ona yaptırdım illa siz geleceksiniz diye ona göre ayarladı. Sezeryannıma doğumuma girdi. Öyle moral veriyor ki konuşması teselli etmesi. Çok motivasyon indi çokta iyi bakıyor. Hamilelik dönemde kızım cinsiyet 12haftalıkta tahmin etti söyledi. Çok drlera gittim özel dahi Ondn başka Dr iyisini görmedim
Kenan gengec metrolifede var çok iyi ve sanmedde ebru kirazoglu yıldırım ama metrolifeye göre fiyatida uygun şimdilik ona gidiyorum dogumumjda onda yapacağım
Merhaba, Bende bu sefer devlet Hastanesi’ne gidicem de Dr Işıl ışık okuyan’a randevu aldım aslında sizin dediğiniz Dr Gülnara ödemişte var ama ona almadım nasıl bir Dr mesela net bilgi veriyor mu ultrason da iyice bakıyor mu bebeğe ona göre randevu tarihimi değiştirecem
Ben metrolife ta tuna hocaya gidiyorum 2. Dogumumu da o yaptirmisti
Sanmed de fiyatlar ne acaba
Doktordan doktora değişiyor tabi ama geneli 12 binden başlıyor normal doğumda oda herşey dahil sezeryanda ise bu fiyata ek olarak oda ücreti ekleniyor
Ben de metrolife Esra Öztürk gidiyorum ama iyi mi emin değilim
Esma Öztürk deveci mi ben gittim açıkçası memnun kalmadım korkuttu ve sezeryana yönlendirmeye çalıştı ve çoğu kişi de sezeryan diyor yani
Ben çok memnun kaldım sorularınız dinliyor cevaplıyor. 12 haftalıkda tahmin etti ve doğru çıktı. Ben hep iletişimdiuim öyle iyi canayakın kızın doğdu yine bişey olsa ona danışıyorinm. Tavsiye ederim
Anladım, teşekkür ederim
mutlaka Dr Gülnara ödemiş’e randevu alıp ona görünücem
Evt tevsiye edilecek Dr. Bide randuvu zor bulunuyor en az 15 gün sonrası veriyor yogunubi Dr. Kızım 2800. Doğdu ondna öncesi kızın zayıf değilde. minik bir minyon bı tatlı olacak dedi . Öyle incitmeden tatlı dille konuşur.
Gittin mi cnm o dr
Yok ya randevu aldığım gün yani o tarihte Gülnara ödemiş yoktu ona randevu alamadım Mehmet Deniz Altıparmak vardı ona aldım randevuyu pek memnun kalamadim özel hastaneye gitmeye devam ediyorum
Evt randuvu zor bulunuyor gülnara hanımda
Aynen zaten randevu almadan önce bir kaç gün bekledim ismi görünmedi mecbur bende başka doktora aldım randevuyu
Eltim içn aldım 15 gün sonra veriyor en yakın. Ama gitmeye niyeti varda erkenden al gitneden 15 gün önce orda doğum yapacaksan düzenli git yanına seni tanısın doğumuna girsin çok iyi biri
Zaten doğumu devlet Hastanesi’nde yapacağım ama Dr belli değildi hangi Dr yapar diye senin düşünüyordum söylediğin iyi oldu doğumdan önce randevu alıp Gülnara ödemiş’e gidicem dediğin gibi beni tanıması için ve doğumu onun yapması için