Sandalyeden düştüm

Herkese iyi akşamalar 17 haftalık hamileyim bu gün temizlik yaparken sandalyeden kötü düştüm yanlamasına belim hala ağrıyor sağ tarafa düşmüştüm orası düşer düşmez devletin Kadın doğumuna gittim bebek iyi dedi git evde dinlen dedi bol su iç dedi bu şekilde sizce yarın başka bir doktora gitmelimişim korkuyorum biraz bebeğin kalp atışını falan da dinletirdi ama düştüğüm taraf hala çok ağrıyor bir akıl verin lütfen

2 Beğeni

İyi dedilerse bir sorun yokturdur inşallah ama lütfen tehlikeli şekilde temizlik yapmayın sandalyeye falan çıkmayın lütfen allah korumuş sizi dikkatli olun

1 Beğeni

Öncelikle geçmiş olsun doktor iyi dediyse iyidir biraz dikkat et ve bol bol dinlen artık

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah :pray: ama içime sinmiyor doktorun dedikleri yarın başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Evet yine de gidin içiniz rahat eder ama temizlik yapmak sizden önemli değil asla unutmayın dua okuyun kendinize üfleyin

1 Beğeni

İçin rahat degilse git azından için rahat eder

Çok geçmiş olsun canım için rahat değilse başka bir doktor da baksa daha iyi olur malum bazı doktorlar baştan sağma muayene ediyor en azından başka bir doktor görüşü içini rahatlatır

Aynen bende öyle düşünüyorum canım

Ah ah kadın değil miyiz hepimiz aynıyız yaz temizliği yaptım güya kapı pencere duvar bırakmadım sonrada 6 aylık hamileyken ayağım kayıp banyoda düştüm çok fazla kasık ağrım vardı senin gibi banada bebek iyi dediler bende eve gelip bol bol dinlendim ve gerçekten de geçti çok şükür yani korkma senin bebişinde bir şeyi yok

1 Beğeni

Valla bacım ben eşim evde olmadan banyo.bile yapmiyoeum ayağım kaysa düşsem kaldıran olmucak biraz ev işlerini unutupta kendi canınız ve bebeğinizi düşünün işler yapilir ama bı hareketten bişi olursa tüm hayatımız boyunca vicdan azabı ile duramayiz

Kız bırak evi şey götürsün senden bebeğinden önemli mi? Çok rahatsız olan varsa yapsın temizliğini. Basit süpürme silme işlemleri dışında yapma hiçbir şey

Sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bütün güzel düşünceleriniz için :smiling_face: ilk aylarımda kötüydüm zaten bilet yapamıyordum evi sil süpür topla hariç iyi olmuşken hazır yapıyım dedim gözüme kötü geliyordu mutfak dolaplarım içi dışı şöyle bir güzel temizliğim dedim yapmaz olaydım her yerım ağrıyor hala

@Merveft ayy lütfen dikkat edin temizlik filan bir şekilde halledilir ama Allah muhafaza size yada bebeğe birşey olsa bu kötü sonuçlar doğurabilir :persevere: çok şükür sıkıntı olmamış bebekte iyiymiş ama içiniz rahat edecekse başka doktorada gidebilirsiniz :smiling_face:

1 Beğeni