Sancım mı var anlamıyorum

Kızlar geceden belli karnıma regl sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor 36+2 haftalığım ilk gebeliğim sancı böyle mi oluyor sancıysa yalancı olup olmadığını nasıl anlarım

Aynı dertten muzdaripim bende sancımı değilmi die kara kara düşünüyorum 33 haftalığım ama karnıma regl sancısı gibi sancılar kasık ağrım ve şiddetli bel ağrım var kontrolüme bi hafta var daha ne yapsam bilemedim

Canım 5 dk bir sancın olursa kanama su patlaması olursa doğum başlamış demektir sancını kontrol et sık sık ve giderek artarsa

Dun bendede aynisi oldu acile gittim yalanci sanci dediler siklasirsa su veya kanama gelirse hemen gel dediler

Benim kasık ve bel ağrım yok sadece regl ağrısı gibi karnımda ağrılar oluyor hayırlısıyla doğursaydık​:joy:

Teşekkür ederim şuan su yok ama dediğim gibi regl sancısı gibi ağrılarım oluyor geceden belli

Bende aynı durumdayım keşke evde nst cihazımız olsa minicik bi tane :joy: bel ağrısı ile birlikte yaşıyorum birksç gündür sıklaşmadıkça endişe etmemek gerekiyor sanırım. Doğum sancısı dinlenince geçmezmiş şimdiye kadar yaşamadım bunu burdan ayırt ediyorum sadece

Benim bel ağrım çok geçmek bilmedi iki gündür :person_facepalming:hayırlısı olsun bakalım

Bende doplör cihazı var nst ile aynı işlevi görse çok güzel olur :joy:

Amin sağlıkla kucağımıza alalım​:cherry_blossom:

Yalanviy sancı oluyor genelde… gerçek olan düzenli olarak gelir ve hiç bir şekilde azalmaz… dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demektir…ama sen yinede takip et suyun vs kanama gelirse git hemen

Kızlar gerçek sancı nefes bile aldırmaz o derece oluyor birde kaka yapacak hissi verdiriyor yalancı sancı ara ara kasılmalar ile oluyor sıkıp geçiyor

Uzandığımda geçiyor muhtemelen yalancı sancı bendeki

Tamam yalancı sancı muhtemelen . kendini fazla yorma

Bizde 36+2 aynıyız benim o sancılar uzun süredir var yalancı sancı oluyor daha şiddetlenip düzenli olursa gerçek sancı oluyor :hibiscus:

Sizde de aşırı yorgunluk halsizlik ve uyku oluyor mu akşam 6 dan sonra gözümü açamıyorum da ben

Hem de çok fazla sürekli uyku hali

Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :pray: