Sancı yok , nişan yok, su yok

Arkadaşlar en fazla ne kadar durulabilir. 39+2 günü doldurdum. Ama bende hiçbir belirti yok. Normal doğum istiyorum. Aniden mi gelir ağrılar, sancılar. :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:devlet hastanesine gitsem ne derler?

2sindede sabahtan nişan geldi ve hepsi bi gün içinde bitti. Su doğumda geldi öncesinde de yalancı sancı ya da gerçek sancı çekmedim. Gününü tamamlayacak olabilir bebek az daha sabır.

1 Beğeni

Bu videoyu yaparsanız size büyük faydası olacaktır

1 Beğeni

Nst ye giriyor musunuz peki? Gelinimizin aynı sekilde oldu hiç sancısı yoktu ama nst de sancı gözüküyordu. Bebegin kalp altımları da onemli sancı olmayabilir yani her zaman ama nst de duzenli bakılması lazım bebegin kalp atımları normal mi diye

1 Beğeni

Ağrılar birden de gelebilir. Su da gelebilir veya hepsi bir anda da olabilir. Her doğumda farklı oluyor. İki çocuğumu birden belimden karnıma ağrıyla doğuruyorum artık diyerek gittim hastaneye doğurdum. Üçüncü de şimdi 34+5haftalık 5 gündür filan yalancı sancılar var hele bugün daha fazla. Belimde hiçbir ağrı yok bebiş sıkıştırıyor. Karnımı ve alt tarafımı. Nst de sancı var açılma yok dedi doktor. Bekliyorum bakalım sancılar 5 dakkada bir olursa bekleme gel dedi. Benim 10-15 dakka arası oluyor işte kaç gündür.

2 Beğeni

Burcu ayniyiz ve senin sikayetlerinde benimle uyuyor. Sanki heran dogum yapicak gibiyim. Adim atinca sanci vuruyor. Acilma hic yok ben de . Diger dogumlarimdada acilma hep dogumda oldu. Benim doktorumda sancilarini takip et dedi.

1 Beğeni

@Temmuzzz hurma ve ananasi bol tuket bi de hareketlerle destekle bakalim belki faydasini gorursun insallah. Ben hurma yemeye basladim ama ananasi 37. haftaya kadar bekletiyorum. Ikinci kizimda ananasi yedigim gun dogumum baslamisti.

2 Beğeni

Ben de umudumu kestim açıkçası normal doğum için. Ama umut oldu bu yorum bana. :smiling_face:

1 Beğeni

Deniycm​:innocent:

Bir kere girdim.

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: