Sancı ve sarı akıntı

Bugün 7 haftalık oldum iki gün sonra doktor randevum var ama regl sancısı gibi sancılarım var sarı akıntı eşlik ediyor sizce sebebi nedir

2 Beğeni

Regl sancısı gib sancı hamilelikte normal, hele ki daha ilk zamanlar rahim genişlemesiyle birlikte bu ağrılar olacak. Ama akıntının normalde beyaz olması gerekir, sarı akıntıyı doktora gidince söylersiniz, vajinal mantar olabilir geçmiş olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

yanlış hatırlamıyorsam @admin yasaklamıştı acil ve s diye başlık açmayı .

Enfeksiyon kapmış ola bilirsiniz @Aişe hanım. Doktorunuz ne dedi.

1 Beğeni

Regl gibi sancı normal​:hugs: Yerleşme sancısı o canım :hugs: @Aişe

1 Beğeni

Bence dinlen arkadaşım. Normal ama kendini çok mu yordun

1 Beğeni

Regl ağrısı gibi sancılar normal kendini çok yorma ağır kaldırma uzan dinlen sarı akıntı bende de var devam ediyor enfeksiyon vardı tek kullanımlık tozdan iki kere kullandım bir de antibiyotik kullandım enfeksiyon yok ama akıntı devam ediyor normal diye biliyorum

1 Beğeni

Ben de de ağrı hala devam ediyor şu 4 gündür felan bende sarı akıntı yaşıyorum ama progestandan olabilir dediler o yüzden bişey yapmadım çünkü enfeksiyon gözükmedi bende telaş etme kanaman yoğun olmadığı müddetçe ufak tefek şeyler çözümlü sorunlar oluyor ben de senin gibi çok endişeliyim ama zamanla bunu anladım :white_heart:kalbini temiz tut niyetin kaderin olsun

2 Beğeni

Hiç iş yapmıyorum ev bile süpürmüyorum ne olur ne olmaz diye sürekli uzanıyorum dinleniyorum

1 Beğeni

Bana niye hep anormalmiş gibi geliyor sürekli karın ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor çok endişeleniyorum kime sorsam normal diyor ama iki kayıptan sonra hep tedirginim :pensive::cry:

1 Beğeni

Niyesini ben söyleyebilirim kardeşim çünkü karnındaki minnağı kucağına almayı dünyadaki tüm nimetlerden daha fazla istiyorsun bu yüzden ufak bir şeyde canından can gidiyor aklın bulaniyor tecrübe ile tasdiklenmiştir :sweat_smile: bir de bir önceki sıkıntılı olduğu için insana hep öyle mi olacak korkusu sarıyor …

1 Beğeni

Bugün bu sancılar başlayınca dedim kesin gitti yine o kadar moralim bozuk ki doktora gitmeye bile korkuyorum ya bir şey olduysa diye :pleading_face:çevremdekilere de soruyorum hep normal diyorlar ama kafam çok karışık iki gün beklesem mi yoksa acile mi gitsem bugğn diye

1 Beğeni

Kanaman veyahut seni yerinden kaldırmayp kivrandiracak sancı batisma şişlik kızarıklık var mı?

1 Beğeni

Kanamam yok o kadar sancım da yok sadece böyle her an regl olacakmışım gibi hissediyorum

1 Beğeni

O zaman endişlenme 8+3 haftalığım şuan ve hala agrilarim var bazen şiddeti bile artıyor

2 Beğeni

Panikten acil yardım diye konu açtım. Üç ay önce kaybım olmuştu 6+6 da kanama başladı ondan üç gün önce sancı ve sarı akıntım vardı yine mi aynı şeyi yaşıyorum diye korkuyorum :cry:

2 Beğeni

Çok normal kaybınız sonrası şu anki bebeğiniz için endişelenmeniz ama hamileliğinizin tadını çıkarmaya çalışın​:heart: Hepimiz endileşeniyoruz aslında, bakmayın normal dediğime benim de kasılmam ya da ağrım biraz artınca panik başlıyor, sadece buraya yazmıyorum onu. Hepimiz benzer şeyler, benzer korkular yaşıyoruz, yalnız hissetmeyin kendinizi​:cherry_blossom:

Ama şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum iki gün beklesem cuma sabah randevum var bir şey olur mu bilmiyorum acile gitsem mi çok kararsızım

1 Beğeni

Endişe etme canım, doktoruna git için rahatlar. İnşallah kötü birşey yoktur.:pray::blush:

1 Beğeni

İnşeALLAH dualarınıza ihtiyacım var :pleading_face:

1 Beğeni

Eğer sancılarınız çok şiddetli devam eder ve içiniz de rahat etmezse doktora gidin isterseniz, gitmeyin diyip sizi etkilemek de istemem çünkü