İstanbul Sancaktepe İlhan varank Hastanesi’nde tavsiye ettiğiniz iyi ilgilenen kadın doğum doktoru varmı
Bende o hastaneye gidiyorum doktorlarin agzindan lafi cımbızla alıyorum resmen
Valla ben şimdiye kadar hangi hastaneye gitsem lafı kelpetenle alıyorum ağzından,kelimleride parayla. Doktordan yana bahtsızım, İyi bir doktor bulursam dilimi ısıracağım yani
Ayni durumdayim gercekten
Uzun aradan sonra seni görmek mutlu etti, hoşgeldin arkadaşım @34eminE
Hoş buldum canım benim ben hep buralardayim
Üsküdar’a yakın olan varsa bir arkadaşım orda doğum yaptı doktorları iyi dedi ve doğum sırasında ilgilenmeleri odaya almaları falan çok iyiymiş sanki devlet hastanesi değilde özel hastanedeymis gibi muamele yapmışlar öyle söylemişti yakın olanlar degerlendirebilir
Acaba iyi doktor bulmakla ilgili doktor deneyimlerinin paylaşıldığı bir uygulama varmıdır
Gidip memnun kalmadığınız doktoru söyleyebilirmisiniz boşuna randevu almiyim bende. Evime en yakın hastane orası yürüme mesafesi o yüzden oraya gitmek istiyorum
Cihangir uzuncakmak cinsiyetini sormuştum dogunca görürsün dedi şimdide meltem hanima aldım randevu bakalim nasıl gececek randevu
@istanbul-anneleri merhaba sizin göruslerinize ihtiyacımız var
Sancaktepe’de bilmiyorum ama İlhan Varank’a gidip memnun kalan duymadım hiç
Bende meltem hanima aldm yarın randevum var deneyimim iyi olursa paylaşırım sizinle
Şimdi eskiden gittiğim doktorlara baktım e nabizdan genelde memnun kaldığım ve kalmadığım doktorları değerlendiriyorum unutmamak için daha önceden Sancaktepe İlhan varank Hastanesi’nde kadın doğum bölümünde elif keyif e gitmisim iyi değerlendirme yapmışım aklınızda hiç doktor yoksa bakabilirsiniz
Bende ayın 7 de meltem hanıma gidecem inşallah
Ben bugün gittim doktora öncelikle bebekle alakalı bir sorun yok. Keşke ses kaydı atilabilse ya neyse uzun yazicam. Meltem hanıma odaya girdim 4 tane doktor vardı biri erkek 3 ü bayandı erkek olan karnima jel sürüp muayene etti bayanlardan biri tansiyonumu ölçü bilgisayar başında olanda sorular sordu asıl doktor Melek hanım o kenarda oturuyordu yani karmaşık bir durum vardı birşey anlamadim pek ve çok bilgilendirici değillerdi rutin ne yapılması gerekiyorsa hızlıca onu yaptılar bir sohbet havası vardı zaten içerde soruları bile zor duydum neyse sonra aklıma takılan soruları sormak için not kağıdı mi cikarıp en önemli sormam gerekenleri sordum hızlıca basit basit cevaplar verdiler 1 ay sonra kontrole çağırdılar 11 haftalarda da tarama testi için Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi’ne yönlendirdiler bu hastanede tarama testi yapılmıyormuş. Yani aşırı kötü olmasada iyi bir deneyimde yasayamadm malesef başka birine randevu bulamazsam zorunluluktan randevu alabilirim
Yine de herşeyin yılında gitmesine sevindim
Bende sevindim
İyi akşamlar hangi hastanede bu doktor acaba