Merhaba anneler bebeğiniz için şampuan, pişik kremi gibi ürünlerinde marka tercihiniz ne oldu acaba ![]()
Şampuan mustela doktorumuz önermisti cok memnunum,pişik krrmi sudokrem ondan da memnunum canim
Mustela düşünüyorum bende hangisi acaba link yada ekran görüntüsü yükleyebilme imkanın vr mı
oğlumda hep sudokrem kullanmıştım 8 yıl önce şimdi Bepanthol pişik kremi çok iyi diyorlar elim ona gidiyor onu mu alsam diye düşünüyorum
Arko tüp krem oneririm yeşil olandan o kadar para vermenize hiç gerek yok pişik kremleri ne
Pişik için mi yoksa normal kremmi
Ben sebamed aldim eczane urunu biraz fiyat olarak pahali ama zaten ilk bir kac ay gider aldiklarim sonrasi icin daline gecerim
Pisik kremi de bepantol aldim bakalim
Bir kaç aydan daha fazl sürer ilk doğduklarında çabuk bitmiyor şampuanları
bende bugün baktım mağazalara flan ama en uygun yer internet orda çok ucuz çoğu ürün
Pişik önleyici krem
Oğlumda da aynı şeyi söyleyen olmuştu ama malesef hiç deneyip kullanmamıştım o zaman
Pişik için canım
Ben saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum pişik kremi yerine
Ben de ilk kizimda o kadar çok krem denedim ki fayda etmedi tesadüfen bir kadın söylemişti denedim çok faydasını gördüm şimdi de kizimda yine kullandım bı kaç defa anında pişigi geçirdi
Saf zeytinyağı degilmi
Şampuan ecowell diye bir ürün var arkadaşım kullanıyor bebeğine ablası kimya öğretmeni olduğu için içeriklerini ona soruyor bende arkadaşıma sordum bunu önerdi. Deterjan olarak siveno almayı düşünüyorum. Pişik kremi Bepanthol düşünüyorum daha karar vermedim. Bebek yağı almayı düşünmüyorum onun yerine losyon Alicam.
Ablamin çocuğu doğmuştu o zaman griptim burnumun etrafı yaraydi bı sürdüm inanin yarım saat sonra geçti bebek icinde kullanıyordu yani bende anında geçti
Pişik için Sudocrem,şampuan ise Unibaby duş jeli hem saç hem vicut için göz yakmaz çok iyi![]()
Unibaby şuan oğlumda kullanıyorum çokta göz yakmadığı söylenilmez yakıyor vallahi gözleri oğlum 8 yaşında bu arada
Şampuan dalin , pişik kremide hametan aldim. Suna cok güzel bi sıkıntı yok. Bebisi islak mendille silince totisi pişik oldu hametan iyi geldi. Pamukla siliyorum artik artık sıkıntı yok. Bezden molfixten memnunum