Sakatat tüketimi

Kızlar 21 haftalık hamileyim hamilelik sürecinde kelle karın işkembe tuketilirmi tüketen oldumu bilgi verirmisiniz ?

Vla bn 23 haftaligim simdiye kadar 4 kere yedim zararli olacagini düşünmüyorum zararli mi bilmiyorum ama canim cekiyo

Canım hamilelikte hiçbir şekilde sakatat tüketmek yasak ama çok canın istiyorsa abartmayacak şekilde bir kase ya da yarım kase tüketebilirsin mesela atıyorum kokoreç istiyorsan 2-3 ısırık yiyebilirsin o şekilde yiyebilirsin

Maslalah afiyet olsun sana :joy::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts::pray:t2:

1 Beğeni

Ciqer ve dil ,iskembe,kuyruk yedim sıkıntı olmadi

Niye okdar zararlımı ki

Ben iskembe corbasi icmistim ama canim cok istedi diye ve kendim yaptigim icin… disarda nasil temizleniyo vs bilmiyoruz

30.haftadayım. Kurban bayramı ve öncesinde canım ne çektiyse yedim. Ciğer, işkembe dolması çorbası. Kelle paça. Temizliğini kendim yaptım emin olduğum için yedim. Dışardan yemem. Kendin veya biri temizlicekse çekinme ye

O kadar bilgim yok ama Sakatat, hamilelikte yüksek miktarda A vitamini ve kolesterol içerebilir. Aşırı A vitamini alımı, doğum kusurlarına neden olabilir. Bu nedenle, karaciğer, böbrek veya diğer sakatat ürünlerinin tüketimini sınırlamak önemlidir.