Kızlar şeker yükleme yaptırmak istemiyorum sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerine bakılıyomu baktıran varmı
Bunun için kendi sağlık ocağınla iletişime geçmelisin canım her sağlık ocağı farklı şekilde işlem yapıyor
Benim açlık ve tokluk şekerlerim baaya düşük seviyede yani şeker faln yok ama detayylı ultrosonda cep kesede çok az bi su fazlalığı var şeker yüklemesi yapıp gebelik şekerine bakmamız lazım dedi bende yaptıracağım o yüzden
Tesekkur ederim
Gebelik şekeri değildir insallah gecmiş olsun
Teşekkür ederim sağğlık ocağında baktırdım bu aarada şekerime bakıyolar yani
Bende 2 defa baktrmstm daha once doktorm bakti hep normal cikio sekerim oyuzden yaptrmak istemiorm bide tetanoz aşısıni kacnci haftada yaptrdnz ben gecen hafta gittim aşı kalmams şubatn ortasnda yaptrcam suan 24. Haftadym ztn 1 doz yaptrmayi dusunuyorm
Bana 12 şubatta gel demişti . 12 şubatta 24 haftalık olacağım bende ama yarın bi uğrayacağım tek doz olursa 12 şubat demmişti. Doktorum 2 doz vurulmam gerektiğini söyledi o yüzden tekrar aşı planlaması yaptıracağım . Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlarımda vaar yaptırmayan arkadaşlarımda. İki tarafta da farkeden birşey yok içiniz nasıl rahat edecekse öyle yaptırın
Tesekkur ederim Allah sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Amin inşallah
Bende yaptirmadim istemiyordum ama 34 haftada doktorum ikna etti ve yaptirdim sekerim sinirda cikti diyetisyene yonlendirdi suan uygulayabildigim kadar uyguluyorum az once geldim kontrolum vardi 36 haftalik bebek kilosu 2915 gr hersey normal 39 haftada kismetse sezeryane giricem
Allah saglkla kucagnza almayi nasip etsin şekeer gercekten kotu ailenzde vaŕmiydi şeker
Annemde var ablamda da gebelik sekeri cikmisti
Allah şifa versin genetik olunca daha yuksek galiba cıkma riski
Tabiki oyle amin insallah az kaldi zaten son 3 haftam kismetse
İnşallah