Sağlık ocağı

Kızlar şeker yükleme yaptırmak istemiyorum sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerine bakılıyomu baktıran varmı

Bunun için kendi sağlık ocağınla iletişime geçmelisin canım her sağlık ocağı farklı şekilde işlem yapıyor

1 Beğeni

Benim açlık ve tokluk şekerlerim baaya düşük seviyede yani şeker faln yok ama detayylı ultrosonda cep kesede çok az bi su fazlalığı var şeker yüklemesi yapıp gebelik şekerine bakmamız lazım dedi​:woman_shrugging: bende yaptıracağım o yüzden

Tesekkur ederim :smiling_face::heart:

Gebelik şekeri değildir insallah gecmiş olsun

Teşekkür ederim sağğlık ocağında baktırdım bu aarada şekerime bakıyolar yani

Bende 2 defa baktrmstm daha once doktorm bakti hep normal cikio sekerim oyuzden yaptrmak istemiorm bide tetanoz aşısıni kacnci haftada yaptrdnz ben gecen hafta gittim aşı kalmams şubatn ortasnda yaptrcam suan 24. Haftadym ztn 1 doz yaptrmayi dusunuyorm

Bana 12 şubatta gel demişti . 12 şubatta 24 haftalık olacağım bende ama yarın bi uğrayacağım tek doz olursa 12 şubat demmişti. Doktorum 2 doz vurulmam gerektiğini söyledi o yüzden tekrar aşı planlaması yaptıracağım . Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlarımda vaar yaptırmayan arkadaşlarımda. İki tarafta da farkeden birşey yok​:blush: içiniz nasıl rahat edecekse öyle yaptırın

Tesekkur ederim :smiling_face:Allah sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Amin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende yaptirmadim istemiyordum ama 34 haftada doktorum ikna etti ve yaptirdim sekerim sinirda cikti diyetisyene yonlendirdi suan uygulayabildigim kadar uyguluyorum az once geldim kontrolum vardi 36 haftalik bebek kilosu 2915 gr hersey normal 39 haftada kismetse sezeryane giricem :pray:

Allah saglkla kucagnza almayi nasip etsin şekeer gercekten kotu ailenzde vaŕmiydi şeker

Annemde var ablamda da gebelik sekeri cikmisti :smirk:

Allah şifa versin genetik olunca daha yuksek galiba cıkma riski

Tabiki oyle amin insallah az kaldi zaten son 3 haftam kismetse :blush:

İnşallah :smiling_face: