Sağlık anksiyetesi olan

Bir süre bir şeye takıyorum vucudumla alakalı bir süre başka şeye. Kendimi internetten araştırırken buluyorum. Çok yoruldum artık benim gibi olan var mı hamileyim ama inanın hamile olmamı falan unutuyorum

2 Beğeni

Benimde anksiyetem var kaygı bozukluğu yaşıyorum bir süre ilaç ve terapi desteği aldım, psikolojik rahatsızlıklar derine inmeden aşılmıyor. Hamilelikte sizin ve bebeğiniz için stres iyi birşey değil bence profesyonel bir yardım almayı düşünebilirsiniz :herb:

1 Beğeni

Psikolog İzzet güllüyü tavsiye edebilirim kitapları ve YouTube de fazlaca videoları var bende aynı durumdayım inşallah şifa olur :pray:t2:

2 Beğeni

Evet bendede anksiyete vardı tıp dilinde jzzet gullu ile baya törpüledim kendimi. YouTube de konu konu videolari var cok sagolsun :palms_up_together:t2::heartpulse:

2 Beğeni

Ay ben bu illet hastaliktan cok cektim surekli test vermekten kan vermekten kollarm delik desik olmustu vucudumda herhangi bisey ciksa hemen kanser teshisi koyardim kendime kan sonucumu 1 doktora gostermekle kalmaz bir kac doktora gosterip tatmin olurdum :pensive: surekli ölüm korkusu vardi tarihler koyardm ilac ve terapi destegi aldm sonra ise girdim ise girip calisnca kafam dagildi yavas yavas azaldi suan yok denecek kadar az ama hala kan versem sonuc cikana kadar ölüp diriliyorum cok kotu bir durum seni cok iyi anliyorum cok sukur gebelikte nuksetmedi yoksa ilaçsız yapamazdmm

Merhaba ayşe şuan nasılsın konunun üzerinden zaman geçmiş bebeğin doğmuştur inşallah saglıkla.

Şimdi nasılsınız? Videolar işe yaradı mı

Merhaba ıyı geldi mı ızzet güllü

1 Beğeni

Merhaba bebiş daha doğmadı 39 olduk. Tan geçmedi bazı günler geçer gibi oluyor bazı günler tekrarlıyor

Ayy maşallah canım senın bıtmiş sağlıkla kucağına al inşallah. Uyku sorunu yaşıyormuydun canım doktora da gıtmemıssın anladığım kadarıyla

Uyku sorunu yaşamıyorum.canim aslında sadece uyurken bacaklarım bel ağrısından dönüp duruyorum

Senınkı hamilelik ten canım benım ozaman

Şimdi şükür biseyim yok. Bazen korkularım oluyor tabii. Yüksek bi yerde olunca felan en son gecen yaz antalyada teleferiği binmistim o an bi korku atak gelmişti. Simdide mesela uçağa binmem gerekirse nasil binecem felan filan diye kendi kendime düşünüyorum halbuki bir kerede binmistim :rofl::rofl::rofl:

Sevindim senın adına

Bende ilaçlarimi bırakmak zorunda kaldım