Kizlar bir deyimle geldim size sormak istiyorum sabah uyandigunizda elinizi karnimiza koyun eğer tam karninizin alt kısmında ve top gibiyse kız eğer sağda yada solda uzun muz gibi hisedersen erkektir bunu merak ediyorum digruluk payı varmı burda bir çok anne fark etmiştir bugün 12 haftalık olduk çok şükür
Bnde olmadi bnmki hep ortadaydi ve sonra sola gitti kizim olck bnm artik bilmiyorum bunlarin dogruluk payini
Bir merak bizimkiside hayirlisiyla kucağımıza alırız inşallah
Benim kızım karnımın alt kısmında uyandığımda genelde orada oluyor 26+4 haftalık minik cadı
İnşallah cnm bnm
maşallah rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Bende de şöyle öyle ilk haftalarda ortadaydı sonra sol tarafımda hissetmeye başladım tekme ve haraketlenmesini 2 defa de cinsiyet için hastaneye gittim kız denildi bana kızım olacak hayırlısıyla
Hayırlısıyla sağ selamet kucağına al canım benim
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Hiç böyle şeylere inanma canım kese seklinden tut sağ tarafımda durması falan herşey erkek belirtisiydi , kız bebişim Allah bilir yani sağlıcakla gelsinler. Çin takvimi bilmem ney hiçbiri tutmadı
Ne bilim ya ilk gebelik benden çok etrafındakiler cinsiyet merak ediyor ve onlarin sayısı cigaldikca herkes bişey söylüyor bende artık onlardan daha çok merak ediyorum
Eskiler solda hareket ediosa kiz sagdaysa erkek diolar.benim hep sagda hareket ediodu kiz
Ah bu eskiler
Benimde soldaydı ilk hareketlerini de sol tarafımda hissettim soldayda kız olabilir diyorlardı ama cinsiyetimiz erkek herkeste aynı olmuyor