Az kaldı canım güzel haberlerini bekliyorum
Canim 34 haftadyim bebek 2100 gram:( minyon diyor doktor sen neler yedin ictin kilo almasi icin cok uzuldim ya
Arkadaşım bizde de direnç çıktı ve 37de doğumum oldu. Ve bizimki doğduğunda 2100 'dü Yani daha erken sizin haftanız Allah’ın izniyle alır kilo. Kefir, kaşar peynir,kuruyemiş,muz tüketmiştim ben iki hafta öyle yapmama rağmen almamıştı kilo öyle olunca doğum kararı almıştık. Senin öyle bir şeye ihtiyacın olmadan vaktiyle gelsin bebiş dünyaya ve unutma küçük kiloda doğsa bile maşallah çabuk toparlanıyorlar
Canim yorumun icin teşekkür ederim saglikla gelmesi en kiymetlisi. Insan üzülüyor iste bebek kucuk dediklerinde tansiyonum dolayi hep diyet yaptirdilar insan kendini sucluyor sonra . Insallah saglikla gelir evladim. Dunden beri cok uzuldum
Kendini suçlama her şey olacağına varıyor inan ki. Ben kontrole diye gitmiştim belki gelişme vardır diye o gün yatış yaptık bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında ve yapacak bir şey yok
Cok sagol canim boyle guclu annelerden guzel yorumlar duymak insani motive ediyor. Annelik cilginlik anne karnında daha basliyor iyi olsun soyle olsun boyle olsun. Raabim bir kader yazdi asljnda dedigin gibi hersey olacagina variyor . Insallah saglikla guzelikle vaktinde gelir bebegim
Valla hastanede güçlü olup olmadığımı hatırlamıyorum bile ama insanın evladı olacak olunca en baştan farklı hisler farklı özellikler yükleniyor güzel düşün güzel olsun sağlıcakla
Canım banada aynısını demişti 36 da 2680 doğdu merak etme düşük kiloda dogsalarda çok çabuk toparlanıyorlar şuan önemli olan tansiyondan dolayı bı sıkıntı yaşanmadan sağ salim kucağına alman.Bende muz ve kaşar peyniri yemiştim doktor bu kiloya ulaşmaz diyordum deyip şaşırmışti
Her gittimde morelimi bozup gonderiyor . inşallah 36 ya kadar toparlar bebegim. Sagol kuzum benim döndüğün icin
İçin rahat olsun canım benim
Gamze nasıl gidiyor merak ettim seni
Canim 36+5 teyiz. Sicaklardan çok zorlaniyorum izmirdeyim ben . 37+1 de kontrolumuz var . Hala net bir dogum tarihi konuşmadık simdi gittiğim de soracagim . Tansiyon 37 de daha sık ölc dedi. Bende heyecanla bekliyorum
Lohusalik annelik nasil gidiyor oda cok heyecanla beklediğim kısım alistin mi tansiyonun dustu mu
Aaaa bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun kontrole
Şükür düştü canım alıştım güzel gidiyor
Torbali da oturuyorum doğum medifema da olcak . Ama hep takibimi sait mehmet yucebilgin yapti:) sen nerde oturuyorsun
Ayy oh be cok sukur cok sevindim
Ben Bornovadayim uzağız baya
Doktor kaçıncı haftada doğum düşünüyor 38 de alır büyük ihtimalle.Kontrole gittiğinde gün verir artık son günlerdesin sonrası nasipse kucağında
Otobanla 20 dk ama uzagim tabi iste 37 dedi tansiyon korursak 38 de aliriz dedi iste ben benden gectim artik
sicaklar agirlik yalanci kasilmalar yasamaya basladim . Yarin kontrol var bakalim nedicek